De beste planten bij Qlasse

 

Zijdeplanten voor de zakelijke markt

Zijdeplanten voor de zakelijke markt is dé nieuwe trend in de wereld van kantoorbeplanting. Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens heel onderhoudsvriendelijk. Geen groene vingers? Geen probleem. Met zijdeplanten haal je namelijk de natuur in huis zonder zorgen over onderhoud. Water geven, lichtinval of de ideale temperatuur in de gaten houden zijn hiermee voorbij. Ideaal dus als je je alleen wilt concentreren op je bedrijf. Hierdoor verlies je geen kostbare tijd en laat je het decoreren over aan de ‘bloemschikkers’ van Qlasse.

De voordelen van zijdeplanten voor de zakelijke markt

Onze zijdeplanten zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een levensechte uitstraling. Door ons uitgebreide assortiment is er voor elke onderneming wel een geschikte zijdeplant te vinden. Van kleine planten die op het bureau passen, tot grote bomen die hele ruimtes opvullen. We benoemen hier enkele belangrijke redenen waarom je voor (zijde)planten kiest.

  1. Duurzaamheid: In tegenstelling tot verse planten, die na enkele weken beginnen te verwelken. Behouden zijdeplanten hun schoonheid en kleur voor een veel langere periode. Dit betekent dat je niet constant nieuwe planten hoeft te kopen. Waardoor je geen zorgen hoeft te maken over het vervangen ervan.
  2. Onderhoud: Zijdeplanten hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Er is bijvoorbeeld geen water nodig en ze hoeven niet te worden bijgesneden of verpot. Dit betekent dat bedrijven hun tijd kunnen richten op belangrijkere aspecten van hun bedrijf.
  3. Kosten: Op de lange termijn bespaar je snel veel geld op beplanting. Omdat ze lang mee gaan en je dus minder vaak nieuwe hoeft te kopen.
  4. Veiligheid: In sommige gevallen kunnen echte ‘varianten’ allergische reacties veroorzaken bij medewerkers of klanten. Zijdeplanten zijn een allergievrije optie die geen risico’s met zich meebrengen.
  5. Huisstijl: Zijdeplanten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen. Deze kunnen worden aangepast aan de huisstijl van een bedrijf. Ze kunnen worden gebruikt om een ​​uitnodigende sfeer te creëren in een ontvangsthal. Of zelfs in kantoren, vergaderzalen of andere ruimtes binnen het bedrijf.

Kortom, zijdeplanten zijn een slimme en stijlvolle keuze voor bedrijven die hun interieur willen verfraaien. Zonder tijd vrij te maken om goed op de planten te moeten passen. Door te investeren in hoogwaardige kunstplanten maak je een indruk op bezoekers en medewerkers.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

DE BESTE KWALITEIT BIJ QLASSE

 

ZIJDEPLANTEN

Op zoek naar prachtige zijdeplanten? Bij Qlasse heb je keus uit een enorm assortiment zijdeplanten van de hoogste kwaliteit. Zo haal je groen in je huis of kantoor, zonder het extra onderhoud. Wel de lusten, niet de lasten!

De zijdeplanten van Qlasse hebben een lange levensduur en zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Bovendien geven we je graag advies over het inrichten van je woning, kantoor of showroom. Zo ben je verzekerd van een stijlvolle aankleding die bij jou of je bedrijf past.

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten

Nieuw

 

De Bevers-bloem

Na meerdere hits, een concertshow en een eigen realityserie, is het nu tijd voor een bloem op naam van John de Bever en Kees Stevens. De Bevers-bloem is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen John, Kees en Qlasse. Het resultaat is een stijlvolle bloem in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Wil je de Bevers-bloem bestellen? Deze kost 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,65 euro).