De beste planten bij Qlasse

 

Zijdeplanten Amsterdam

Zijdeplanten Amsterdam? Bij Qlasse heb je keus uit een groot assortiment zijdeplanten van de hoogste kwaliteit. Zo zit er voor iedereen wel een groene sfeermaker tussen. En aangezien ze amper onderhoud behoeven, heb je wel de lusten en niet de lasten! Ideaal voor op kantoor of in huis.

Waarom zijdeplanten?

Planten voegen een gezellige, gezonde en gemoedelijke sfeer aan je woon- of werkomgeving toe. Ze zorgen voor een huiselijk gevoel, waardoor je beter kunt werken en creatiever wordt. Geen wonder dat deze ‘groentjes’ een geliefde accessoire zijn. Naast dat planten erg mooi zijn, brengen ze ook veel onderhoud met zich mee. Denk aan dorre bladeren wegknippen, uitgevallen troepjes opruimen en planten watergeven. Met zijdeplanten is dit verleden tijd!

Door een ruimte te decoreren met zijdeplanten, bespaar je jezelf een hoop werk. Ook hoef je niet meer na te denken over het beste plekje voor je plant. Een zijdeplant kan zowel in de volle zon als in de schaduw staan. Naast stijlvol en onderhoudsvrij, zijn ze ook nog eens duurzaam. Onze exemplaren gaan jarenlang mee. Bovendien zijn ze een ideaal alternatief voor mensen die allergisch zijn voor bloemen en planten. Met onze zijdebloemen heb je geen last van allergische reacties en luchtwegklachten.

Net echt!

De techniek voor het maken van zijdeplanten is door de jaren heen steeds verder ontwikkeld. Daardoor is het mogelijk om takken en bladeren zo natuurgetrouw mogelijk na te maken. Verder worden al onze planten gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn ze vochtbestendig. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor bijvoorbeeld een badkamer of sauna. Met de zijdeplanten van Qlasse voeg je eenvoudig aan elke ruimte wat sfeer toe.

Zijdeplanten Amsterdam: zó geleverd

We bezorgen met alle liefde onze zijdeplanten in Amsterdam en omgeving. Twijfel je over wat het beste bij jouw bedrijf of winkel past? Kies dan voor advies en styling op maat. Onze experts komen dan met de Flowertruck persoonlijk naar je toe. Deze laden we vol met allerlei zijdebloemen, -planten en vazen. Zo kan je gelijk zien wat mooi staat. Wanneer je wel van een beetje variatie houdt, is een Qlasse-abonnement ook een optie. Hiermee leveren we elk seizoen nieuwe zijdebloemen of -planten. Hierdoor geniet je altijd van het mooiste stukje groen in je omgeving.

DE BESTE KWALITEIT BIJ QLASSE

 

ZIJDEPLANTEN

Op zoek naar prachtige zijdeplanten? Bij Qlasse heb je keus uit een enorm assortiment zijdeplanten van de hoogste kwaliteit. Zo haal je groen in je huis of kantoor, zonder het extra onderhoud. Wel de lusten, niet de lasten!

De zijdeplanten van Qlasse hebben een lange levensduur en zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Bovendien geven we je graag advies over het inrichten van je woning, kantoor of showroom. Zo ben je verzekerd van een stijlvolle aankleding die bij jou of je bedrijf past.

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten

Nieuw

 

De Bevers-bloem

Na meerdere hits, een concertshow en een eigen realityserie, is het nu tijd voor een bloem op naam van John de Bever en Kees Stevens. De Bevers-bloem is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen John, Kees en Qlasse. Het resultaat is een stijlvolle bloem in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Wil je de Bevers-bloem bestellen? Deze kost 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,65 euro).