Zijden bruidsboeket

Qlasse is de hoogwaardige zijdebloemenspecialist voor je zijden bruidsboeket. Met een ruim assortiment aan allerlei soorten bloemen is er voor elk bruidspaar iets geschikts.

Kunst-bruidsbloemen krijgen vaak de stempel dat ze niet ├ęcht lijken. Maar bij Qlasse kun je ervaren dat er realistische alternatieven zijn te verkrijgen. Bovendien lijken onze bloemen natuurgetrouw en brengen ze de natuur in elke ruimte. Verder kun je er optimaal van genieten, want ze zijn onderhoudsvrij en gaan lang mee.

Voordelen van een zijden bruidsboeket, hoogwaardig alternatief

Hoogwaardige zijdebloemen ogen vaak nog luxueuzer dan normale kunstbloemen en zijn een praktische keuze voor bruiloften. Omdat ze licht van gewicht zijn, zijn ze makkelijk te vervoeren. Daarnaast zijn ze kwalitatief sterk qua materiaal en kunnen dus tegen een stootje. Waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het behoud van het bruidsboeket. Tegelijkertijd brengen ze nog meer voordelen met zich mee:

Hypoallergeen – Kunstboeketten en met name levensechte zijdebloemen zijn de perfecte keuze bij hooikoorts -of andere luchtwegklachten. Want normale planten kunnen namelijk allergische reacties oproepen. Zijdebloemen laten geen afvalstoffen of pollen achter.

Geen onderhoud – Er zijn geen zorgen over onderhoud, doordat ze geen water of overige voedingsstoffen nodig hebben. Ook zijn ze makkelijk schoon te maken met een droge doek.

Seizoensbloemen – Deze zijn normaal gesproken niet het hele jaar door verkrijgbaar. Dankzij onze onderhoudsvrije bloemen kun je wel elk seizoen genieten van de mooiste exemplaren.

Aankleding & styling

Naast een prachtig vormgegeven zijden bruidsboeket zijn er uitgebreidere opties mogelijk. Zo kun je er voor kiezen om het complete feest aan te laten kleden. Zodat je niet hoeft om te kijken naar de styling van je trouwdag.

Tot slot heeft Qlasse veel ervaring op het gebied van styling van diverse soorten evenementen. Hierdoor kunnen wij alles qua styling voor je uit handen nemen. Dus hoef je geen stress te hebben en wordt alles tot in de puntjes geregeld.