De beste bloemen bij Qlasse

 

Zijden bruidsboeket

 

Qlasse is dé zijdebloemenspecialist voor je zijden bruidsboeket. Met een ruim assortiment aan bloemen zit er voor elke bruid wel iets tussen. Zachtroze rozen, oranje ranonkels of witte aronskelken, het is jouw feest!

Er wordt vaak gedacht dat bruidsboeketten van kunstbloemen er nep uitzien. De zijdebloemen van Qlasse bewijzen het tegendeel. Door gebruik te maken van de beste materialen en technieken zien onze bloemen er natuurgetrouw uit. Niemand zal het onderscheid zien. En dat zijn nog niet eens alle voordelen!

Het zijden bruidsboeket van je dromen

Hoogwaardige zijdebloemen ogen vaak luxueuzer dan normale kunstbloemen en zijn een praktische keuze voor bruiloften. Ze zijn sterker dan echte bloemen en kunnen tegen een stootje. Gooi ze gerust in de lucht tijdens het fotomoment. Daarnaast zijn zijdebloemen licht van gewicht, waardoor vervoeren makkelijk is. En dat zijn nog niet eens al onze voordelen. Zijdebloemen zijn:

Hypoallergeen – Zijdebloemen zijn de perfecte keuze wanneer je last hebt van hooikoorts of andere luchtwegklachten. Normale planten kunnen namelijk allergische reacties oproepen. Bloemen van zijde laten geen afvalstoffen of pollen achter. Het laatste wat je wil is een flinke niesbui op je bruiloft.

Onderhoudsarm – Maak je geen zorgen over het onderhoud. Onze bloemen hebben geen water of overige voedingsstoffen nodig. Of het nou heet is of hard waait, je bloemen blijven mooi. Geen paniek als er wel een beetje vuil op terecht komt. Dit maak je eenvoudig schoon met een droge doek.

Niet seizoensgebonden – Elk seizoen brengt andere bloemen met zich mee. Wanneer je voor echte bloemen gaat, ben je hier erg afhankelijk van. Dit is bij zijdebloemen niet het geval. Het hele jaar door kun je kiezen uit jouw lievelingsbloemen. Zo kunnen we het zijden bruidsboeket van je dromen samenstellen.

 

Aankleding & styling

Niet alleen voor bruidsboeketten, maar ook voor bruiloftdecoratie kun je bij ons terecht. Zo kun je ervoor kiezen om het complete feest aan te laten kleden. Naast zijdebloemen hebben we ook planten, bomen en allerlei mooie vazen. Vertel ons wat je wensen zijn en wij regelen de rest. Zo hoef je niet om te kijken naar de styling van je trouwdag. Er moet immers al genoeg geregeld worden. Qlasse heeft veel ervaring met het aankleden en stijlen van diverse evenementen. We helpen je graag!

MEER QLASSE

 

ONZE ZIJDEBLOEMEN

Zijdebloemen zie je tegenwoordig overal. En dat is ook niet zo gek. Ze zien er prachtig uit, zijn bijna niet van echt te onderscheiden en verwelken niet. Pasteltinten of felle kleuren, het kan allemaal. Hieronder leggen we je alles uit over deze bloemenkunstwerkjes.

Zijdebloemen zijn kunstbloemen die nauwelijks van echte exemplaren te onderscheiden zijn. Ze bestaan uit verschillende materialen zoals zijde, kunststof, polyester en andere textielsoorten. Deze bloemaccessoires worden vaak in huizen, kantoren en bij andere gelegenheden gebruikt. Heel begrijpelijk, want er kleven enorm veel voordelen aan.

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten

 

Nieuw

 

De Bevers-bloem

Na meerdere hits, een concertshow en een eigen realityserie, is het nu tijd voor een bloem op naam van John de Bever en Kees Stevens. De Bevers-bloem is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen John, Kees en Qlasse. Het resultaat is een stijlvolle bloem in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Wil je de Bevers-bloem bestellen? Deze kost 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,65 euro).