De beste bloemen bij Qlasse

 

Zijdebloemen

Zijdebloemen zie je tegenwoordig overal. En dat is ook niet zo gek. Ze zien er prachtig uit, zijn bijna niet van echt te onderscheiden en verwelken niet. Pasteltinten of felle kleuren, het kan allemaal. Hieronder leggen we je alles uit over deze bloemenkunstwerkjes.

Zijdebloemen zijn kunstbloemen die nauwelijks van echte exemplaren te onderscheiden zijn. Ze bestaan uit verschillende materialen zoals zijde, kunststof, polyester en andere textielsoorten. Deze bloemaccessoires worden vaak in huizen, kantoren en bij andere gelegenheden gebruikt. Heel begrijpelijk, want er kleven enorm veel voordelen aan.

Voordelen van zijdebloemen

In vergelijking met echte bloemen hebben zijdebloemen veel pluspunten. We noemen vijf belangrijke voordelen van deze kunstexemplaren.

Ze zijn lang houdbaar. In tegenstelling tot echte bloemen, krijgen zijdebloemen geen slaphangende stelen of bruine blaadjes. Ook zullen ze niet snel verkleuren of beschadigen. Onze bloemen van zijde blijven lang mooi. Zo kun je er jarenlang plezier van hebben.

Het is een duurzame oplossing. Echte bloemen verwelken meestal na één tot twee weken, en daarna moet je ze vervangen. Dit is bij zijdebloemen niet het geval. Dat scheelt een hoop geld en is ook nog eens beter voor het milieu. Lekker duurzaam dus!

Zijdebloemen zijn onderhoudsarm. Hoe mooi verse bloemen en planten ook zijn, ze vragen ook veel onderhoud. Je moet ze water geven, ontdoen van dode bladeren en de vazen schoonhouden. Als je in plaats daarvan kiest voor een zijden variant, scheelt dit veel tijd. Ook kun je de zijdebloem of -plant overal neerzetten. Je hoeft immers geen rekening te houden met zon of schaduw.

  Alles blijft fris en netjes. Een echte bos bloemen laat geregeld zijn blaadjes vallen of strooit met stuifmeel. Als ze al een paar dagen staan, zie je ook vaak dat het water bruin wordt. Soms komt daar een onaangename geur bij vrij. Met zijdebloemen heb je hier geen last meer van. Deze blijven altijd fris en netjes en houden daarmee ook je omgeving schoon.

  Allergische reacties zijn verleden tijd. Hou je van bloemen, maar heb je een bloemenallergie of last van hooikoorts? Dan zijn deze kunstexemplaren een uitkomst. Zo kun je genieten van een mooi boeket, zónder niesbuien en branderige ogen.

   

  Kosten

  De prijzen van zijdebloemen verschillen enorm. Dit hangt af van de grootte van de bloemen en de kwaliteit van het materiaal. Ook de complexiteit van het ontwerp is van invloed. Hoe gedetailleerder de bloem, hoe meer tijd er in de productie gaat zitten.

  De producten van Qlasse hebben een fantastische kwaliteit en gaan heel lang mee. Je hebt dus vele jaren plezier van je aankoop. Een heel verschil met verse bloemen, die je steeds weer opnieuw moet kopen. De aanschaf van zijdebloemen is dus een investering waar je nu én later van kunt genieten.

  Het ruime Qlasse-assortiment is een lust voor het oog en heeft voor elk wat wils. Kom naar onze winkel en laat je verrassen!

  Alles voor je zijdebloemen

   

  Qlassessoires

  Met de accessoires van Qlasse voeg je een mooie finishing touch aan je interieur toe. We bieden niet alleen zijdebloemen- en planten, maar ook allerlei vazen. Hiermee maak je jouw fleurige boeket of groene plant helemaal af. Van toetervazen in felle kleuren tot cilindervazen in hippe printjes. Bij Qlasse is niks te bont! Nog een sfeervol kussen en een kaars erbij en je interieur ziet er klasse uit.

  Mensen gelukkig maken, daar draait het om

   

  Reviews van onze klanten

  Nieuw

   

  De Bevers-bloem

  Na meerdere hits, een concertshow en een eigen realityserie, is het nu tijd voor een bloem op naam van John de Bever en Kees Stevens. De Bevers-bloem is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen John, Kees en Qlasse. Het resultaat is een stijlvolle bloem in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Wil je de Bevers-bloem bestellen? Deze kost 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,65 euro).