De beste bloemen bij Qlasse

 

Zijdebloemen in een grote vaas

Zijdebloemen in een grote vaas vormen een echte eyecatcher bij evenementen of in je interieur. Mooie bloemen voelen als een hartelijke ontvangst en geven een gezellige sfeer. Gebruik combinaties van zachte pasteltinten of pak uit met felle kleuren. Denk bijvoorbeeld aan pioen- en klaprozen of lelies. De mogelijkheden zijn eindeloos met onze hoogwaardige kunstbloemen van zijde.

Zijdebloemen: kunst voor het leven

Met de boeketten van Qlasse kies je voor bloemen die enorm lang meegaan. Onze handgemaakte producten van hoge kwaliteit blijven jaren na aankoop goed. Hierdoor kun je blijven mixen met diverse exemplaren en elk seizoen een andere uitstraling creëren. Het is dus niet nodig om elke twee weken een vers boeket te kopen. Ook heb je er minder werk van en ben je duurzamer bezig.

Jouw zijdebloemen in een grote vaas

De zijden sierbloemen van Qlasse zijn eigenlijk niet van echt te onderscheiden. Onze varianten zijn tot in de kleinste details nagemaakt. Je kunt dus optimaal genieten van een schitterende bloemenpracht, zónder de nadelen van echte exemplaren. Water geven, dorre blaadjes weghalen en vazen schoonmaken is bijvoorbeeld verleden tijd. Bovendien kun je ze op elke gewenste plek neerzetten. In het donker of juist in de volle zon, het maakt niet uit.

De vele voordelen maken zijdebloemen heel geschikt voor events, beurzen en zelfs concerten. Verder is het een groot pluspunt dat je ze elke keer weer opnieuw kunt gebruiken. Zorg wel dat je de kunstvarianten af en toe wat afstoft. Zo blijven jouw zijdebloemen in een grote vaas optimaal stralen.

Een stijlvol interieur

Kies zelf mooie zijdebloemen uit of laat een boeket samenstellen door het deskundige Qlasse-team. In overleg creëren we een set die past bij jouw wensen en interieur. Dankzij ons grote assortiment zit er altijd een geschikte bloem of bloesem bij. Een prachtige vaas maakt het geheel helemaal af. Met onze zijdebloemen in een grote vaas voeg je stijl en gezelligheid toe aan elk interieur.

MEER QLASSE

 

ONZE ZIJDEBLOEMEN

Zijdebloemen zie je tegenwoordig overal. En dat is ook niet zo gek. Ze zien er prachtig uit, zijn bijna niet van echt te onderscheiden en verwelken niet. Pasteltinten of felle kleuren, het kan allemaal. Hieronder leggen we je alles uit over deze bloemenkunstwerkjes.

Zijdebloemen zijn kunstbloemen die nauwelijks van echte exemplaren te onderscheiden zijn. Ze bestaan uit verschillende materialen zoals zijde, kunststof, polyester en andere textielsoorten. Deze bloemaccessoires worden vaak in huizen, kantoren en bij andere gelegenheden gebruikt. Heel begrijpelijk, want er kleven enorm veel voordelen aan.

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten

Nieuw

 

De Bevers-bloem

Na meerdere hits, een concertshow en een eigen realityserie, is het nu tijd voor een bloem op naam van John de Bever en Kees Stevens. De Bevers-bloem is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen John, Kees en Qlasse. Het resultaat is een stijlvolle bloem in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Wil je de Bevers-bloem bestellen? Deze kost 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,65 euro).