WELKOM BIJ QLASSE

 

SILKFLOWERS, LIVING AND LUXURY

De zijdebloemen en -planten van Qlasse voegen kleur, stijl en gezelligheid toe aan je interieur. Geniet van een natuurlijke, groene omgeving zónder het onderhoud die echte planten nodig hebben. Ons assortiment bestaat uit zijdebloemen en -planten van de allerhoogste kwaliteit. Daarnaast leveren wij ook bomen en moswanden van zijde. Kies voor een prachtige uitstraling en gemak. Ga voor Qlasse.

Jouw mening is waardevol

Review Schrijven

Qlasse is onze passie. Daar vertellen we je vaak over. Maar we horen ook graag wat jij van Qlasse vindt! Je helpt zo niet alleen andere klanten, maar ook help je ons om de kwaliteit hoog te houden. Zoals je van ons gewend bent.

Meer Qlasse-fans

Volg ons op social media

Qlasse heeft al veel fans en daar zijn we enorm blij mee. Via onze sociale mediakanalen houden we makkelijk contact. Ook inspireren we je graag met alle mooie boeketten die we al hebben mogen samenstellen. 

Volg ons op social media en mis niet langer onze updates en leuke acties!

Houd je Qlasse-bloemen mooi

Verzorgingstips

De verzorging van je zijden bloemen (en planten) is heel eenvoudig. Bloemen van zijde zijn, vergeleken met echte exemplaren, een stuk onderhoudsvriendelijker. We geven graag wat tips om je zijdebloemen zo lang mogelijk mooi te houden.

Meer vragen?

Veelgestelde vragen

Wij staan met onze kennis en kunde altijd voor je klaar. Met elke vraag kun je bij ons terecht. Maar misschien is jouw vraag al eerder gesteld! In de veelgestelde vragen van Qlasse vind je antwoorden waar je echt wat aan hebt. Zo ben je altijd goed op de hoogte.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Nieuw!

DE BEVERS-BLOEM

Na meerdere hits, een concertshow en een eigen realityserie, is het nu tijd voor een bloem op naam van John de Bever en Kees Stevens. De Bevers-bloem is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen John, Kees en Qlasse. Het resultaat is een stijlvolle bloem in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Wil je de Bevers-bloem bestellen? Deze kost 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,65 euro).

DE BESTE BLOEMEN BIJ QLASSE

 

ZIJDEBLOEMEN

Zijdebloemen zie je tegenwoordig overal. En dat is ook niet zo gek. Ze zien er prachtig uit, zijn bijna niet van echt te onderscheiden en verwelken niet. Pasteltinten of felle kleuren, het kan allemaal. Hieronder leggen we je alles uit over deze bloemenkunstwerkjes.

Zijdebloemen zijn kunstbloemen die nauwelijks van echte exemplaren te onderscheiden zijn. Ze bestaan uit verschillende materialen zoals zijde, kunststof, polyester en andere textielsoorten. Deze bloemaccessoires worden vaak in huizen, kantoren en bij andere gelegenheden gebruikt. Heel begrijpelijk, want er kleven enorm veel voordelen aan.

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten