Welke bloemen bij een begrafenis?

Na een overlijden moet je veel regelen, waaronder bloemen: welke bloemen bij een begrafenis? Dit is een begrijpelijk vraagstuk. Als ‘bloemen’-zaak krijgen we vaak de vraag of wij hierin iets kunnen betekenen en adviseren. Zijdebloemenspecialist Qlasse ondersteunt in het maken van de juiste keuzes wanneer het gaat om afscheidsbloemen.

Onze hoogwaardige zijdevarianten zijn namelijk geheel anders dan lelijke namaakproducten of plastic bloemen. We faciliteren oprecht in uiterst realistische bloemen bij een begrafenis. Het levensechte karakter is te danken aan onder meer de detaillering en de kwaliteit. Maar waarom nu kiezen voor zijde?

Andere dingen aan je hoofd bij een overlijden

Je staat er misschien niet bij stil, maar bloemen kunnen ongewenst veel aandacht vereisen. Ze hebben allereerst (steeds) voldoende water nodig, anders heb je straks verwelkte exemplaren. Ook vallen er zomaar mooie stukjes uit de bloemen, als ze ergens tegen aankomen. Om die reden moet je met het vervoeren van de bloemen extra goed opletten. Met een overlijden heb je andere dingen aan je hoofd dan deze zaken en taken. Dat begrijpen we en daarom zien we een passend alternatief.

Welke bloemen bij een begrafenis? Prachtige zijdebloemen

Zijdebloemen vormen hierin de oplossing. De zijdebloemen- en zijdeplanten van Qlasse zijn ontwikkeld van hoogwaardige zijde. Dat materiaal zorgt voor fraaie, stijlvolle creaties die dus levensecht ogen. Daarnaast zijn de hoogwaardige producties onderhoudsvrij. Zo hoef je niet bij een overlijden nog te denken aan water voor de bloemen. Verder kunnen zijdebloemen iets meer aan dan kwetsbare bloemen.

Dankzij zijde kun je bovendien uit veel meer verschillende kleuren, stijlen en gevoelens kiezen. Met zijde zijn de bloemen immers het hele jaar door beschikbaar, alle typen en smaken. Zo creëer je via Qlasse een bijpassende uitstraling met prachtige zijdebloemen. En na de plechtigheden kun je de bloemen een bijzondere plek geven. De bloemen blijven zomaar 10 jaar mooi: een tastbare herinnering en herdenking.