De beste bloemen bij Qlasse

 

Welke bloemen bij een begrafenis?

Misschien vraag je je af: welke bloemen bij een begrafenis? Je wilt natuurlijk op een passende manier je geliefde eren. Of op respectvolle wijze je medeleven tonen aan de naasten. Qlasse ondersteunt graag in het maken van de juiste keuzes wanneer het gaat om afscheidsbloemen. Dit omdat je al genoeg andere dingen aan je hoofd hebt tijdens een overlijden.

Bloemen bieden troost en kunnen een ruimte een bepaalde sfeer geven. Ze worden bij een begrafenis dan ook vaak gebruikt als aankleding. Soms heeft de overledene zelf een voorkeur doorgegeven. Als dit niet het geval is, dan moet je zelf een keuze maken. Je zou dan kunnen kiezen voor een bloem die je doet denken aan de overledene. Kom je er echt niet uit? Ga dan voor witte bloemen. Witte bloemen zijn altijd goed vanwege de neutrale en rustige kleur. Niet voor niks zie je dan ook regelmatig witte lelies of rozen bij een begrafenis.

Elk seizoen volop keuze

Bloemen zijn seizoensgebonden, denk bijvoorbeeld aan zonnebloemen of lelies. Hierdoor kan het voorkomen dat de bloem die jij in gedachten had niet verkrijgbaar is. Met zijdebloemen loop je hier niet tegen dit probleem aan. Het gehele jaar zijn alle soorten bloemen bij ons aan te schaffen. Onze zijdebloemen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bevatten een gedetailleerde afwerking. Hierdoor zijn ze bijna niet te onderscheiden van echte bloemen.

Welke bloemen bij een begrafenis? Zijdebloemen!

Je staat er misschien niet bij stil, maar bloemen kunnen ongewenst veel aandacht vereisen. Ze hebben allereerst (steeds) voldoende water nodig. Je wilt uiteraard niet met een verwelkt exemplaar aankomen. Ook zijn ze erg kwetsbaar. Je moet oppassen dat ze nergens tegen aankomen en dat er geen bloemblaadjes loslaten. Bij het regelen van een begrafenis heb je wel andere dingen aan je hoofd. Dat begrijpen we en daarom zien we zijdebloemen als een passend alternatief voor echte bloemen.

Zijdebloemen zijn onderhoudsvrij en kunnen tegen een stootje. Ze hebben geen water nodig en kunnen geen bladeren verliezen. Daarnaast zijn ze een stuk lichter dan echte bloemen. Dit maakt het vervoeren een stuk makkelijker. Na de plechtigheden kun je de bloemen een bijzondere plek geven. De bloemen blijven tientallen jaren mooi. Zo heb je een tastbare herinnering aan het afscheid van je dierbare.

Advies op maat

Mocht je graag meer willen over weten welke bloemen bij een begrafenis passen? Kom dan ook gerust eens langs in de winkel. Of neem contact op voor advies op maat. We komen dan in onze Flowertruck met allerlei zijdebloemen en -planten naar je toe. Zo kunnen we samen uitzoeken wat geschikt is.

MEER QLASSE

 

ONZE ZIJDEBLOEMEN

Zijdebloemen zie je tegenwoordig overal. En dat is ook niet zo gek. Ze zien er prachtig uit, zijn bijna niet van echt te onderscheiden en verwelken niet. Pasteltinten of felle kleuren, het kan allemaal. Hieronder leggen we je alles uit over deze bloemenkunstwerkjes.

Zijdebloemen zijn kunstbloemen die nauwelijks van echte exemplaren te onderscheiden zijn. Ze bestaan uit verschillende materialen zoals zijde, kunststof, polyester en andere textielsoorten. Deze bloemaccessoires worden vaak in huizen, kantoren en bij andere gelegenheden gebruikt. Heel begrijpelijk, want er kleven enorm veel voordelen aan.

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten

Nieuw

 

De Bevers-bloem

Na meerdere hits, een concertshow en een eigen realityserie, is het nu tijd voor een bloem op naam van John de Bever en Kees Stevens. De Bevers-bloem is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen John, Kees en Qlasse. Het resultaat is een stijlvolle bloem in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Wil je de Bevers-bloem bestellen? Deze kost 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,65 euro).