Wat zijn de beste kunstbloemen?

Zijdebloemen- en planten zijn het antwoord op: wat zijn de beste kunstbloemen? Bij Qlasse streven we naar de hoogste kwaliteit. Met onze producten geniet je eindeloos van de mooiste boeketten. Alles wordt bij ons met hand samengesteld en is dus echt maatwerk. Daarnaast zijn zijdebloemen niet van echte verse bloemen te onderscheiden.

 

Verschillen in kunstbloemen en zijdebloemen

Er zit een groot verschil in kunstbloemen en zijdebloemen. Kunstbloemen, welke we kennen in de ‘standaard’ winkels zijn vaak van kunstof (plastic) gemaakt. Op afstand zie je vaak al dat deze geen enkele kenmerken van echte bloemen bevatten.

Met zijdebloemen zoals onze producten hebben veel overeenkomsten met verse bloemen. Zo zitten er veel textuur en detail op ieder blad en steel. Hierdoor geniet je van prachtige details op elk moment. En alle bloemensoorten zijn ook nog eens het hele jaar door verkrijgbaar.

 

Het antwoord op: wat zijn de beste kunstbloemen?

Zijdebloemen van hoogwaardige zijde zijn in onze ogen de mooiste en beste kunstbloemen. Ze bevatten veel details en voordelen die zorgen voor een goed alternatief voor echte bloemen. Allereerst lijken de bladeren en takken door de structuur levensecht. Ten tweede hebben ze vrijwel geen onderhoud nodig en kun je ze op elke plek neerzetten.

Verder heb je er geen omkijken meer naar. Ze hebben geen water of een bepaalde hoeveelheid zon nodig.

Kortom, zoek je een alternatieve en onderhoudsvrije manier om te stylen? Bij Qlasse staan zijdebloemen specialisten voor je klaar om mooie boeketten samen te stellen. Ze kunnen ook adviseren om deze te matchen met je interieur, event of bedrijf.

 

Onze abonnementen

Heb je een bedrijf, beurs of event? Kijk dan zeker eens naar onze abonnementen. Hiermee wisselen we het boeket iedere periode met nieuwe takken en bloemen. Zo heb je elke keer weer een passende eyecatcher voor bezoekers en medewerkers.