Waarom zijden bloemen?

Waarschijnlijk vraag je jezelf vaak af: waarom zijden bloemen? In principe kunnen we dit makkelijk beantwoorden. Zijdebloemen zijn namelijk een prachtig alternatief voor verse bloemen. Daarnaast zijn ze handgemaakt van zeer hoogwaardige zijde en ben je dus verzekerd van topkwaliteit. Weinig tijd voor onderhoud of heb je geen groene vingers? Dan zijn zijden boeketten voor jou een goede keuze.

Niet van echt te onderscheiden

Qlasse gaat alleen voor de allerhoogste kwaliteit producten. Hierdoor profiteer van je geweldige details. Aan elk aspect wordt namelijk aandacht besteed. Zo vind je op de de steel en bladeren textuur en natuurgetrouwe kleuren terug. Dit zorgt voor een levensecht effect. Je haalt de natuur in huis zonder alle rompslomp zoals bij echte bloemen.

Onderhoudsvrij

Dat lees je goed. Bloemen van zijde hebben geen onderhoud nodig. Enkel een zachte plumeau die alle stofdeeltjes goed weghalen.

Geen water geven

Doordat ze niet hoeven te bloeien kun je ze in elke vaas of pot zetten. Ze zijn niet echt dus je hoeft ze geen water te geven.

Waarom zijden bloemen? Kunst voor het leven.

Een zijdeboeket van Qlasse is werkelijk een lust voor het oog. Onze bloemen worden aan de strengste kwaliteitscontroles onderworpen. Hiermee zijn ze niet alleen een geweldige eyecatcher in iedere kamer. Ze gaan namelijk ook nog eens jarenlang mee en zorgen voor een glimlach in elke ruimte.

Verder zijn ze een goede oplossing voor diverse evenementen. Denk bijvoorbeeld aan de aankleding van beurzen en congressen. Doordat zijdebloemen lang mee gaan kun je ze ook nog eens gebruiken voor meerdere events.

Ook voor de styling van boten, jachten en villa’s kun je bij ons terecht. Op het water heb je namelijk weinig tijd en zin om je decoratie te onderhouden. En in een grote villa heb je veel kamers die voorzien moeten worden van accessoires. Met zijdebloemen ben je in één keer voorzien van een voortreffelijke aankleding.

Neem contact op met onze bloemenspecialisten. Met hun vakwerk en passie kunnen ze je goed bijstaan in het maken van de juiste keuzes voor in je interieur.