Voor ondernemers

Qlasse biedt fraaie abonnementsvormen voor de zakelijke markt. Jullie hebben een mooi bedrijf, wij brengen het helemaal tot bloei. Al onze abonnementsvormen bieden gemak en hygiëne: geen onderhoud, de bloemen blijven mooi en schoon. Daarnaast voorzien we met deze vormen in een schitterend bloemenbeeld.

Verder is er elk kwartaal een andere uitstraling mogelijk. Bovendien zijn de abonnementsboeketten allergievrij en insectenvrij. Je hebt geen last van stuifmeel en beestjes. Het Qlasse abonnement is al met al perfect voor de zakelijke markt.

Evengoed benoemen we graag de Luxury-variant van het standaard-abonnement. Bij Luxury zijn alle bloemsoorten het hele jaar door beschikbaar, dus altijd veel keus. Kies uit een volledig kleurenpalet, de kleuren en stijlen kunnen ook in de eigen huisstijl.

Tot slot verwijzen we naar Exclusive, het abonnement dat alle voordelen bevat plus nog meer. In dit superieure abonnement biedt Qlasse een uitgewerkte, strategische afstyling op maat aan, gebaseerd op de locatie. Tot slot ontvang je een grote (royale) en opvallende eyecatcher als overtuigend pronkstuk.

Qlasse is voor ondernemers, bedrijven, evenementen en projecten hét absolute A-merk-adres voor trendy zijdebloemen.