De beste bloemen bij Qlasse

 

Verzorging zijden bloemen

Verzorging zijden bloemen? Dat is heel eenvoudig. Bloemen van zijde zijn, in verhouding tot echte bloemen, een stuk onderhoudsvriendelijker. Ze hebben geen water nodig en je hebt geen last van uitvallende blaadjes. Ook hoef je je geen zorgen te maken over stuifmeel of vieze geurtjes. Toch raden we aan om de bloemen af en toe te verzorgen. Zo heb je nog langer plezier van onze zijdebloemen en -planten.

Hoe maak je zijdebloemen schoon?

Je bloemen staan inmiddels prachtig in je interieur, maar hoe maak je zijdebloemen schoon? We geven je graag wat tips. Je kunt de kunstexemplaren gewoon met een droge stofdoek of een plumeau van struisvogelveren afnemen. Daarnaast is föhnen op de koude stand een optie. Bij een licht briesje kunnen ze ook buiten gezet worden om ze te laten ‘uitwaaien’. Zo kunnen ze luchten en waait eventueel stof ervanaf. Bloemen van zijde zijn niet vochtbestendig. Gebruik dus geen water om je hoogwaardige kunstbloemen te reinigen. Je kunt ze overigens wel in lichtvochtige ruimtes plaatsen, zoals een badkamer.

Verzorging zijden bloemen: hoe vaak schoonmaken?

Het is afhankelijk van de omgeving hoe vaak je de zijden bloemen moet schoonmaken. De ene ruimte is nou eenmaal stoffiger dan de andere. Dit wordt beïnvloed door de locatie, het seizoen en het aantal mensen in huis. Ook wanneer je huisdieren hebt, dwarrelen er meer haartjes en stofjes rond. Daarnaast ligt het natuurlijk ook aan wat je zelf prettig vindt. Dus vind je dat je zijdebloemen minder stralen? Pak dan de stofdoek erbij.

Kleurrijke bloemen van zijde

De zijdebloemen van Qlasse hebben prachtige, levendige kleuren. Uiteraard wil je hier zo lang mogelijk van genieten. Om die reden adviseren we de bloemen niet in de felle zon te plaatsen. Ze kunnen er wel tegen, maar op den duur kunnen ze licht verkleuren. Dit is zonde van de mooie, diepe tinten van de zijdebloemen en -planten van Qlasse. Wil je deze kleuren zo mooi mogelijk houden, kies dan voor een schaduwplekje.

De kunstexemplaren van Qlasse zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar ben je bij ons van verzekerd. Als je ze goed onderhoudt, kunnen ze vele jaren meegaan. Gelukkig is de verzorging van zijden bloemen snel gedaan. Ons team staat bovendien voor je klaar met advies en antwoorden op al je vragen. Zo behoud je eenvoudig de luxe uitstraling van onze zijdebloemen en -planten.

MEER QLASSE

 

ONZE ZIJDEBLOEMEN

Zijdebloemen zie je tegenwoordig overal. En dat is ook niet zo gek. Ze zien er prachtig uit, zijn bijna niet van echt te onderscheiden en verwelken niet. Pasteltinten of felle kleuren, het kan allemaal. Hieronder leggen we je alles uit over deze bloemenkunstwerkjes.

Zijdebloemen zijn kunstbloemen die nauwelijks van echte exemplaren te onderscheiden zijn. Ze bestaan uit verschillende materialen zoals zijde, kunststof, polyester en andere textielsoorten. Deze bloemaccessoires worden vaak in huizen, kantoren en bij andere gelegenheden gebruikt. Heel begrijpelijk, want er kleven enorm veel voordelen aan.

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten

 

Nieuw

 

De Bevers-bloem

Na meerdere hits, een concertshow en een eigen realityserie, is het nu tijd voor een bloem op naam van John de Bever en Kees Stevens. De Bevers-bloem is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen John, Kees en Qlasse. Het resultaat is een stijlvolle bloem in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Wil je de Bevers-bloem bestellen? Deze kost 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,65 euro).