Alles van qlasse

 

Veelgestelde vragen 

In de veelgestelde vragen van Qlasse vind je antwoorden waar je echt wat aan hebt. Zo ben je altijd goed op de hoogte.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Veelgestelde vragen over Zijdebloemen en-planten

Waarom zou ik kiezen voor zijdebloemen of -planten?

Zijdebloemen en -planten zijn een prachtig alternatief voor verse bloemen en planten. Tegenwoordig zijn de kunstvarianten niet of nauwelijks van echt te onderscheiden. Echte bloemen en planten moet je goed onderhouden. Denk aan water geven, dode bloemen verwijderen, verpotten of vazen schoonmaken. Bij zijdebloemen en -planten is dit allemaal niet nodig. Dit scheelt een hoop tijd en werk.

Wat zijn de voordelen van zijdebloemen en -planten?

Zijdebloemen en -planten hebben enorm veel voordelen. We zetten er een aantal op een rijtje:

  • De kunstexemplaren van Qlasse blijven heel lang mooi en verwelken niet. Je kunt echt jaren genieten van je bloemdecoraties.
  • Zijdebloemen en planten zijn duurzaam, doordat ze zo lang meegaan. Op de lange termijn scheelt het veel geld als je niet steeds nieuwe verse bloemen hoeft te kopen.
  • Door te kiezen voor zijdebloemen en -planten, bespaar je jezelf werk. Water geven, dode bladeren wegknippen, boeketten weggooien, vazen schoonmaken: het is allemaal verleden tijd. Je hebt alleen af en toe een stofdoek nodig om je kunstvarianten optimaal te laten stralen.
  • Zijdebloemen zijn een uitkomst voor mensen met een bloemenallergie of hooikoorts.

Hoelang gaan zijdebloemen en -planten mee?

Zijdebloemen en -planten van goede kwaliteit kunnen echt jaren meegaan. Uiteraard is het wel belangrijk dat je voorzichtig met de producten omgaat. Je kunt dan heel lang plezier hebben van je Qlasse-bloemen en -planten.

Verkopen jullie ook vazen voor de zijdebloemen?

Jazeker! Wij beschikken over een uitgebreide collectie prachtige en unieke vazen. Op aanvraag kunnen we ook styling op maat leveren.

Vragen over winkelbezoek

Waar zit de winkel van Qlasse?

Wil je ons bezoeken? De winkel is te vinden in het hartje van Roden aan de Wilhelminastraat 30.

Ons volledige adres: Wilhelminastraat 30, 9301 AK Roden

Wat zijn jullie openingstijden?

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: Gesloten

Waar kan ik parkeren als ik naar de Qlasse-winkel ga?

Langs de straat voor ons winkelpand zijn verschillende parkeervakken aanwezig. Daarnaast heeft het centrum van Roden grote parkeerplaatsen aan de Westerbaan en de Albertsbaan. Beide zijn 2 minuten lopen bij ons vandaan. 

Moet ik een afspraak inplannen om de winkel te bezoeken?

Nee hoor, dat hoeft niet. Onder openingstijden kun je altijd zo bij ons binnenstappen. Wil je graag advies op maat? Dan is het wel handig om vooraf een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. We willen je graag een goed stylingadvies geven. Neem gerust telefonisch of per mail contact met ons op.

Veelgestelde vragen over winkelbezoek

Veelgestelde vragen over abonnementen

Waarom kiezen voor een abonnement?

Met een abonnement krijgt je bedrijf elk kwartaal een andere uitstraling. Al onze abonnementsvormen bieden gemak en hygiëne: zijdebloemen vragen niet of nauwelijks onderhoud en de producten blijven mooi en schoon. Ideaal dus wanneer jij je bedrijf wilt laten stralen zonder het extra werk.

Welke abonnementen zijn er?

Qlasse biedt fraaie abonnementsvormen voor de zakelijke markt. Heb je een mooi bedrijf en wil je dat tot bloei brengen? Dan kun je kiezen uit drie abonnementsvormen, namelijk:

  • Qlasse Exclusive abonnement
  • Qlasse Luxury abonnement
  • Qlasse abonnement

Bij elk abonnement leveren we prachtige zijdebloemen die passen bij jouw bedrijf. 

Vragen over

Bevers-bloem

Wat is de Bevers-bloem?

De Bevers-bloem is een samenwerking tussen Qlasse en de Bevers (John en Kees). Samen hebben ze een prachtige bloem laten maken, die in elk interieur fantastisch zal staan.

Hoe ziet de Bevers-bloem eruit?

De Bevers-bloem is een stijlvolle bloem van zijde in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Een echte musthave.

Kan ik de Bevers-bloem bestellen?

Zeker! Hier kan je de bloem bestellen. Vul dan het bestelformulier in en benoem hierin hoeveel Bevers-bloemen je wilt ontvangen. Na ontvangst van je bestelling sturen we een tikkie naar je mobiele telefoonnummer voor het betreffende bedrag.

Je kan natuurlijk ook een kijkje komen nemen in onze winkel.

Is de Bevers-bloem in de winkel verkrijgbaar?

Zeker! Je kan altijd langskomen in onze winkel. Ontvang je de bloem liever direct bij je thuis?  Je kunt de bloem ook vanuit huis bestellen.

Hoeveel kost de Bevers-bloem?

De kosten van de Bevers-bloem zijn 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,65 euro).

Veelgestelde vragen over de Bevers-bloem

DE BESTE BLOEMEN BIJ QLASSE

 

ZIJDEBLOEMEN

Zijdebloemen zie je tegenwoordig overal. En dat is ook niet zo gek. Ze zien er prachtig uit, zijn bijna niet van echt te onderscheiden en verwelken niet. Pasteltinten of felle kleuren, het kan allemaal. Hieronder leggen we je alles uit over deze bloemenkunstwerkjes.

Zijdebloemen zijn kunstbloemen die nauwelijks van echte exemplaren te onderscheiden zijn. Ze bestaan uit verschillende materialen zoals zijde, kunststof, polyester en andere textielsoorten. Deze bloemaccessoires worden vaak in huizen, kantoren en bij andere gelegenheden gebruikt. Heel begrijpelijk, want er kleven enorm veel voordelen aan.

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten