Alles van qlasse

 

Voor particulieren

Onze hoogwaardige zijdebloemen voor particulieren zijn supertrendy en extreem lang houdbaar. Daardoor ben je goed duurzaam bezig. Gewone bloemen moet je al snel weer weggooien en daar heb je dus veel minder plezier van. Kies voor de hippe Qlasse silk flowers. De grootste van Noord-Nederland.

Wij leveren de zijdebloemen optioneel al geschikt in de vaas. Zo blijft het er prachtig uitzien. Bij gewone bloemen moet je zelf nog schikken. Vaak is het dan lang niet meer zo mooi als bij de bloemist. Kies voor het gemak en de schoonheid van zijdebloemen. Er is het hele jaar door ontzettend veel keus, van natuurlijke bloemen tot foute glittertakken. Met bovendien exclusieve vazen van grote merken.

Verder schittert Qlasse met speciale bloesembomen en zijdeplanten. Dit alles is ook in te zetten voor bijvoorbeeld bruiloften. Qlasse is voor particulieren hét aanbevolen A-merk-adres voor trendy zijdebloemen.

Meer Qlasse

 

Onze zijdebloemen

Zijdebloemen zie je tegenwoordig overal. En dat is ook niet zo gek. Ze zien er prachtig uit, zijn bijna niet van echt te onderscheiden en verwelken niet. Pasteltinten of felle kleuren, het kan allemaal. Hieronder leggen we je alles uit over deze bloemenkunstwerkjes.

Zijdebloemen zijn kunstbloemen die nauwelijks van echte exemplaren te onderscheiden zijn. Ze bestaan uit verschillende materialen zoals zijde, kunststof, polyester en andere textielsoorten. Deze bloemaccessoires worden vaak in huizen, kantoren en bij andere gelegenheden gebruikt. Heel begrijpelijk, want er kleven enorm veel voordelen aan.

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten