Welkom bij Qlasse

 

Over Qlasse

Voor een ongekende bloemenweelde met prachtige boeketten ga je naar Qlasse in Roden. Deze unieke zijdebloemenwinkel tovert kleurrijke en indrukwekkende boeketten tevoorschijn die lang meegaan. Een geweldig cadeau waar mensen echt wat aan hebben.

Schitterende winkel

Met ‘silk flowers’, ‘living’ en ‘luxury’, schittert Qlasse in zijdebloemen en woondecoratie. Een gave combinatie. Winkeleigenaren Pascal en Nienke zien dat het concept goed aanslaat. Vanuit heel Noord-Nederland komen er klanten naar de mooie winkel in Roden. Je kijkt als bezoeker je ogen uit tussen de kleurrijke bloemenpracht en stijlvolle accessoires (de ‘Qlassessoires’).

Voor zowel particulieren als zakelijke afnemers heeft Qlasse veel te bieden. Met name de Qlasse-abonnementen zijn geliefd in de zakelijke markt.

Van zijdebloemenabonnement tot losse aankopen

Met de abonnementen van Qlasse kun je het hele jaar variëren met je decoraties. Perfect voor bijvoorbeeld restaurants en winkels, die zo continu voorzien zijn van sierlijke, fraaie boeketten. Boeketten die bovendien prachtig blijven en geen onderhoud nodig hebben: het grote voordeel van Qlasse-zijdebloemen.

Ook voor losse aankopen ben je bij Qlasse op de goede plek. Trakteer jezelf of iemand anders op een mooie boeket of een prachtige tak. We geven je graag advies op maat, zowel in onze winkel als op locatie.

CONTACT MET QLASSE

 

CONTACT

Heb je vragen over onze zijdebloemen of -planten? Of wil je graag advies en styling op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen, appen of een e-mail sturen. Langskomen kan natuurlijk altijd. Onze winkel staat in het centrum van Roden, we helpen je graag.

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten

NIEUW

 

De Bevers-bloem

Na meerdere hits, een concertshow en een eigen realityserie, is het nu tijd voor een bloem op naam van John de Bever en Kees Stevens. De Bevers-bloem is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen John, Kees en Qlasse. Het resultaat is een stijlvolle bloem in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Wil je de Bevers-bloem bestellen? Deze kost 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,65 euro).