Alles van qlasse

 

Voor ondernemers

Qlasse biedt fraaie abonnementsvormen voor ondernemers. Jullie hebben een mooi bedrijf, wij brengen het helemaal tot bloei. Al onze abonnementsvormen bieden gemak en hygiëne: geen onderhoud, de bloemen blijven mooi en schoon. Daarnaast voorzien we met deze vormen in een schitterend bloemenbeeld.

Voor ondernemers is er bij Qlasse van alles mogelijk. Zij kunnen gebruik maken van een van onze abonnementen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld je bedrijf elk kwartaal een andere uitstraling geven. Bovendien zijn de abonnementsboeketten allergie- en insectenvrij. Je hebt geen last van stuifmeel en beestjes. Een Qlasse abonnement is al met al perfect voor de zakelijke markt.

Er zijn meerdere Qlasse abonnementen voor ondernemers. Naast het standaard Qlasse abonnement, is er ook een een Luxury variant. Bij dit abonnement zijn alle bloemsoorten het hele jaar door beschikbaar. Daardoor is er altijd veel keus. Kies uit een volledig kleurenpalet, de kleuren en stijlen kunnen ook in de eigen huisstijl.

Tot slot verwijzen we naar Exclusive, het abonnement dat alle voordelen bevat plus nog meer. In dit superieure abonnement biedt Qlasse een uitgewerkte, strategische afstyling op maat aan, gebaseerd op de locatie. Tot slot ontvang je een grote (royale) en opvallende eyecatcher als overtuigend pronkstuk.

Verder schittert Qlasse met speciale bloesembomen en zijdeplanten. Dit alles is ook in te zetten voor bijvoorbeeld bruiloften. Qlasse is voor ondernemers hét aanbevolen A-merk-adres voor trendy zijdebloemen.

MEER QLASSE

 

Onze zijdeplanten

Op zoek naar prachtige zijdeplanten? Bij Qlasse heb je keus uit een enorm assortiment zijdeplanten van de hoogste kwaliteit. Zo haal je groen in je huis of kantoor, zonder het extra onderhoud. Wel de lusten, niet de lasten!

De zijdeplanten van Qlasse hebben een lange levensduur en zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Bovendien geven we je graag advies over het inrichten van je woning, kantoor of showroom. Zo ben je verzekerd van een stijlvolle aankleding die bij jou of je bedrijf past.

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten