Alles van qlasse

 

Voor ondernemers

Qlasse biedt fraaie abonnementsvormen voor ondernemers. Jullie hebben een mooi bedrijf, wij brengen het helemaal tot bloei. Al onze abonnementsvormen bieden gemak en hygiëne: geen onderhoud, de bloemen blijven mooi en schoon. Daarnaast voorzien we met deze vormen in een schitterend bloemenbeeld.

Voor ondernemers is er bij Qlasse van alles mogelijk. Wij bieden verschillende abonnementen voor de zakelijke markt. We komen dan elk kwartaal bij je langs om nieuwe bloemen te plaatsen. Zo krijgt je bedrijf elke drie maanden een andere uitstraling.

De zijden bloemen van Qlasse zijn ideaal om je bedrijf mee te decoreren. Ze zijn namelijk onderhoudsvrij en je hebt geen last van stuifmeel en beestjes. Bovendien blijven de bloemen heel lang mooi, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Een Qlasse-abonnement is perfect voor de zakelijke markt.

Er zijn meerdere Qlasse-abonnementen voor ondernemers. Naast het standaard Qlasse abonnement, is er ook een een Luxury variant. Bij dit abonnement zijn alle bloemsoorten het hele jaar door beschikbaar. Daardoor is er altijd veel keus. Kies uit een volledig kleurenpalet, de kleuren en stijlen kunnen ook in de eigen huisstijl.

Tot slot verwijzen we naar Exclusive, het abonnement dat alle voordelen bevat plus nog meer. In dit superieure abonnement biedt Qlasse een uitgewerkte, strategische afstyling op maat aan, gebaseerd op de locatie. Tot slot ontvang je een grote (royale) en opvallende eyecatcher als overtuigend pronkstuk.

Qlasse is voor ondernemers hét aanbevolen A-merk-adres voor trendy zijdebloemen.

MEER QLASSE

 

Onze zijdeplanten

Op zoek naar prachtige zijdeplanten? Bij Qlasse heb je keus uit een enorm assortiment zijdeplanten van de hoogste kwaliteit. Zo haal je groen in je huis of kantoor, zonder het extra onderhoud. Wel de lusten, niet de lasten!

De zijdeplanten van Qlasse hebben een lange levensduur en zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Bovendien geven we je graag advies over het inrichten van je woning, kantoor of showroom. Zo ben je verzekerd van een stijlvolle aankleding die bij jou of je bedrijf past.

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten