Bloemen ziekenhuis

Bloemen ziekenhuis: bloemen zijn niet altijd toegestaan in het ziekenhuis. Ze kunnen overlast geven, bijvoorbeeld op de intensive care. Of op de kraamafdeling, longafdeling of hartafdeling. Hier is een schitterende oplossing voor.

Kies voor superrealistische kunstbloemen van zijde. Met de zijdebloemen en -planten van Qlasse kun je eindeloos variëren. Op die manier fleuren kleurrijke bloesems en groene planten de ruimte op. Zo creëer je dus heel erg makkelijk een positieve sfeer in een steriele omgeving.

Wanneer zijdebloemen gebruiken?

Hoogwaardige kunstbloemen van zijde gaan veel langer mee dan échte planten. Hierdoor kun je er veel langer van genieten. Ze zijn ideaal voor branches waar veel bloem en groen nodig en welkom is. Denk aan kantoren, wachtkamers van ziekenhuizen en huisartsenpraktijken, scholen en verzorgingshuizen.

Onze prachtige zijdevarianten verkleuren vrijwel nooit en gaan soms tot wel 10 jaar mee. Wissel voortdurend af met verschillende soorten en beschik het hele jaar door over seizoensbloemen.

Planten en bloemen ziekenhuis: geen water nodig en net écht

Zijdeplanten laten een omgeving gezelliger en frisser ogen. Qlasse heeft een uitgebreid assortiment aan verschillende types en groottes. Bovendien hebben ze geen grond nodig en hoef je ze geen water te geven. Samengevat haal je de natuur binnen, zonder het onderhoud en alle lasten.

Vooral in een ziekenhuis kan dit gewenst zijn. Allereerst laten onze planten geen bladeren of takken vallen (opruimen is niet nodig). Ten tweede stoten ze geen allergene stoffen uit en laten ze geen vieze geur achter. Al met al erg wenselijk natuurlijk in een verpleeghuis, kliniek of hospitaal.

Zijdebloemen van Qlasse: een prachtig resultaat.

Wij maken alleen gebruik van de allerbeste materialen. Er zijn veel winkels en boetiekjes die kunstbloemen in de omloop hebben. Deze lijken weleens erg nep en kunnen zich eigenlijk niet onderscheiden van echte exemplaren. De afwerking laat vaak te wensen over.

Doordat wij gebruikmaken van een hoge kwaliteit zijde, zien onze producten er levensecht uit. Laat door ons eens een prachtig boeket samenstellen voor een ziekenhuisbezoek of het ziekenhuis zelf. Je zult versteld staan van de uitkomst en het resultaat.