Bloemen op de boot

Een lange dag op het water met je motorjacht blijft een feestje. Heerlijk gewoon. En wie een meerdaagse tocht gaat maken met de zeilboot, snapt wat genieten is. Bij dat vrolijke levensgevoel hoort een kleurig boeket of een prachtige plant. Helaas zijn bloemen op de boot niet zo handig. Meestal dan, want heb je wel eens gedacht aan zijdebloemen en zijdeplanten van topkwaliteit?

Hygiënisch en lekker makkelijk, Qlasse

Ga voor luxe, mooie en klasse ogende zijdebloemen en zijdeplanten van Qlasse. Daarmee maak je elk moment op het water helemaal compleet. Je ervaart de overdonderende schoonheid van echte bloemen en planten, maar dan zonder het gedoe. Deze schoonheden verwelken niet en blijven mooi en schoon. Bovendien zijn de vazen te bevestigen aan tafels en vloeren. Zo vormt de deining van het water geen enkel probleem.

Allergie- en insectenvrij

Nog een voordeel? Beeld je in dat je lekker zit te eten en te drinken op je boot. Dan heb je geen zin in vervelende insecten. Met onze stijlvolle zijdebloemen en zijdeplanten heb je geen last van stuifmeel en beestjes. Ze zijn allergievrij en insectenvrij.

Bloemen op de boot: creëer de gewenste uitstraling

Jij bent de kapitein van jouw leven. Dus jij bepaalt welke sfeer je wilt creëren met zijdeplanten en zijdebloemen op jouw boot. Van ingetogen tot uitbundig en van stemmig tot expressief. Het fijne is dat alle bloemsoorten het hele jaar door beschikbaar zijn. Er is altijd keus in overvloed, pluk de uitstraling die je wenst voor aan boord.

Bloemen op de boot in alle kleuren en stijlen

Wil je indruk maken op (potentiële) klanten? Je kunt kiezen uit alle kleuren en stijlen zijdebloemen en -planten. Een match met jouw huisstijl is altijd met gemak te maken. Heb je als particulier een jacht in bezit? Je bent natuurlijk vrij om kleuren/stijlen te kiezen waar je hart sprongetjes van maakt.

Qlasse bloemen op de boot!