Zijdeplanten Amsterdam

Zijdeplanten Amsterdam? Bij Qlasse heb je keus uit een enorm assortiment zijdeplanten van de hoogste kwaliteit. Zo haal je groen in je huis of kantoor, zonder het extra onderhoud. Wel de lusten, niet de lasten!

De zijdeplanten van Qlasse hebben een lange levensduur en zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Bovendien geven we je graag advies over het inrichten van je woning, kantoor of showroom. Zo ben je verzekerd van een stijlvolle aankleding die bij je past.

Waarom zijdeplanten?

Planten brengen een gezellige, gezonde en gemoedelijke sfeer in je woon- of werkomgeving. Ze zorgen voor een huiselijk gevoel, waardoor je beter kunt werken en creatiever wordt. Geen wonder dat ze daarom een geliefde accessoire zijn.

Deze groene decoraties brengen alleen wel wat nadelen met zich mee. Denk aan dorre bladeren wegknippen, uitgevallen troepjes opruimen en op tijd water geven. Door een ruimte te decoreren met zijdeplanten, bespaar je jezelf een hoop werk. Ook hoef je niet meer na te denken over het beste plekje voor je plant. (Wel in de volle zon of juist niet…)

De zijdeplanten van Qlasse zijn niet alleen stijlvol en onderhoudsvrij, maar eveneens zeer duurzaam. Onze exemplaren gaan jarenlang mee. Bovendien zijn ze ideaal voor mensen die allergisch zijn voor bloemen en planten. Met onze producten heb je geen last van afvalstoffen en luchtwegklachten.

Mooi, vochtbestendig en net echt

De techniek voor het maken van zijdeplanten is door de jaren heen steeds verder ontwikkelt. Daardoor is het mogelijk om takken en bladeren zo natuurgetrouw mogelijk na te maken. Niet voor niets komt er regelmatig een zoemende bij onze boetiek invliegen.

De bladeren van onze planten worden gemaakt van uitstekende zijde. Hierdoor kun je optimaal genieten van natuur in je omgeving. Bovendien zijn onze producten goed bestand tegen vocht. Deze zijn daardoor heel geschikt voor bijvoorbeeld een badkamer of sauna. Zo kun je op een prachtige manier sfeer aan deze ruimtes toevoegen.

Zijdeplanten Amsterdam: zó bezorgd

Natuurlijk ben je altijd van harte welkom in onze boetiek. Bezorging in en rondom Amsterdam is evengoed geen probleem. Ook is het voor ons mogelijk om langs te komen op jouw locatie. Tot slot kunnen we je volledig ontzorgen en een compleet bloemen- en planten-interieurpakket aanleveren. Via een van onze abonnementen kunnen we je vervolgens steeds van nieuwe zijdeplanten voorzien.