Alles van qlasse

 

Interieurinrichting

Het gebruik van zijdebloemen voor interieurinrichting wint steeds meer aan populariteit. Heel begrijpelijk, want er zitten enorm veel voordelen aan het gebruik van kunstbloemen en -planten. Bovendien zijn de zijden exemplaren van Qlasse nauwelijks van echt te onderscheiden. Ook is het assortiment heel uitgebreid. Of je nu houdt van felle kleurtjes of pasteltinten: er is voor ieder wat wils.

Kies de exemplaren die passen bij jouw woonkamer, kantoorruimte of restaurant en geniet! Met de producten van Qlasse ben je verzekerd van een duurzame, stijlvolle en onderhoudsvrije aankleding.

Waarom kiezen voor zijden bloemen?

Bloemen en planten worden al eeuwenlang gebruikt om extra sfeer aan interieurs toe te voegen. Vandaag de dag ben je hiervoor allang niet meer gebonden aan de echte exemplaren. De mogelijkheden op het gebied van zijdebloemen en -planten zijn namelijk enorm. Ook de kwaliteit is door de jaren heen ontzettend verbeterd. Daarom hebben een heleboel mensen de overstap naar zijden bloemen en zijden planten al gemaakt.

De techniek voor het maken van zijden bloemen ontwikkelt zich in rap tempo. Tegenwoordig kunnen bloemen en bladeren daardoor heel natuurgetrouw worden nagemaakt. Bovendien heeft het ook nog eens een heleboel voordelen om te kiezen voor bloemen en planten van zijde. We zetten ze graag voor je op een rijtje:

Lange houdbaarheid – Bloemen van zijde blijven heel lang mooi en verwelken niet. Heel anders dan echte bloemen, die al gauw bruine blaadjes en slaphangende stelen krijgen. Ook bij planten zie je snel verkleuringen of beschadigde bladeren. Met kunstexemplaren heb je dit probleem niet. Je kunt echt jaren genieten van deze fleurige decoraties in je interieurinrichting.

Duurzaam – Doordat bloemen van zijde zolang meegaan, zijn ze een duurzame oplossing. Een boeket met echte bloemen staat meestal zo’n één tot twee weken. Deze moet dus regelmatig vervangen worden. Dat geldt niet voor zijden bloemen. Al met al dus beter voor het milieu en voor je portemonnee.

Weinig onderhoud – Toegegeven, echt bloemen en planten zijn prachtig. Maar ze vragen ook een hoop onderhoud. Denk aan (tijdig) water geven, verwelkte boeketten weghalen, vazen schoonmaken. Ook het verpotten van planten en het wegknippen van dode bladeren kosten best wat tijd. Door een ruimte te decoreren met zijde varianten, bespaar je jezelf een hoop werk. Daarnaast hoef je niet meer na te denken over het beste plekje voor je bloemen en planten. (Wel in de volle zon of juist niet…)

Hygiënisch – Je kent het misschien wel: je hebt een mooi boeket bloemen staan en na een paar dagen wordt het water vies. Bovendien komt er een onfris geurtje vanaf. Met zijdebloemen en -planten is dit probleem verleden tijd. Ook van uitgevallen blaadjes en stuifmeel heb je geen last meer. Kunstexemplaren zijn daardoor een stuk hygiënischer dan echt bloemen.

Geen allergieklachten – Bij de een zorgen bloemen voor plezier, bij de ander voor niesbuien en branderige ogen. Voor mensen met een bloemenallergie of hooikoorts zijn bloemen in huis niet altijd een pretje. Zijden bloemen zijn dan een fantastisch, klachtenvrij alternatief. Door je interieur aan te kleden met onze kunstexemplaren, kun je tóch genieten van een mooie bloemenpracht.

Zijdebloemen voor elke interieurinrichting

En met ‘elke interieurinrichting’ bedoelen we ook echt elke interieurinrichting. Van huizen en kantoren, tot hotels, restaurants, winkels en beurshallen. Je kunt iedere ruimte of accommodatie een beetje (of veel) mooier maken met zijden bloemen. Of met zijdeplanten natuurlijk, want ook op dat gebied heeft Qlasse veel keus. We kunnen zelfs kunstbomen en moswanden leveren.

De producten van Qlasse hebben de allerhoogste kwaliteit. Deze zijn daardoor nauwelijks van echt te onderscheiden. Je hebt bij ons keus uit een groot aantal zijdebloemen en -planten, bomen, takken en accessoires. Dankzij de vele soorten is er voor elke smaak en stijl iets passends te vinden. En voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een bescheiden boeketje of een groot statement-stuk.

Breng sfeer in huis met bloemen en planten van zijde

Gezelligheid en een goede sfeer in je woning zijn belangrijk. Met de zijdebloemen en -planten van Qlasse voeg je eenvoudig een mooie finishing touch aan je interieur toe. Het Qlasse-assortiment biedt allerlei mogelijkheden voor een originele en stijlvolle aankleding van je huis. Kies voor verschillende typen bladeren, kleuren en formaten, zodat je eindeloos kunt variëren. Onze realistische zijden planten, zijden bloemen en bomen zullen iedereen versteld doen staan vanwege de mooie details.

De producten van Qlasse zijn een prachtige toevoeging voor je woonkamer, hal of badkamer. Evengoed kun je de keuken er prachtig mee aankleden. Houd je van fel en opvallend? Kies dan voor een mooi boeket zijdebloemen in knallende kleuren. Zo breng je gelijk wat extra vrolijkheid in huis. Juist voorkeur voor een meer rustige uitstraling? We bieden eveneens allerlei exemplaren in zachte, neutrale tinten, zoals wit en pastel.

Dankzij het hoogwaardige materiaal kun je alle bloemen en planten jaren gebruiken. En aangezien zijden bloemen niet verwelken, heb je continu plezier van de bloemenpracht. In de winter gebruik je ze om je huis op te fleuren wanneer de natuur buiten minder in bloei staat. In de zomer profiteer je optimaal van het gebruiksgemak, bijvoorbeeld als je op vakantie bent. Bij thuiskomst staat je fleurige decoratie er nog altijd prachtig bij.

Druk bezig met het inrichten van een badkamer of sauna? Planten en bloemen kunnen nét dat beetje extra karakter en gezelligheid aan de ruimte geven. Creëer bijvoorbeeld een tropische sfeer door te kiezen voor exotische kunstplanten en -bloemen. Hierdoor verwezenlijk je het echte wellness-gevoel in je eigen woonhuis. De producten van Qlasse gedijen goed in vochtige omgevingen. Daardoor hoef je je dus nooit druk te maken om verwelkte of verkleurde bladeren in je interieurinrichting.

Zijdebloemen en -planten voor kantoren en winkels

Bloemen en planten op de werkvloer hebben vele voordelen. In de eerste plaats zorgen ze er natuurlijk voor dat een ruimte mooier en sfeervoller wordt. Daarnaast is bewezen dat planten de creativiteit en productiviteit verhogen. Ook hebben ze een rustgevende werking en dempen ze het omgevingsgeluid. Genoeg redenen dus om wat groen aan je werkplek toe te voegen. Wil je het jezelf daarbij extra gemakkelijk maken? Kies dan voor een goede kwaliteit kunstplanten. De hoogwaardige producten van Qlasse doen qua uiterlijk en uitstraling niet onder voor echte varianten. Zo haal je de natuur naar binnen, zónder het onderhoud van echte planten.

Breng sfeer en fleurigheid in je onderneming met de zijden bloemen en zijden planten van Qlasse. De ‘bloemisten’ van Qlasse zitten al jaren in het vak en kunnen je adviseren van a tot z. Jullie hebben een prachtig bedrijf, wij brengen het geheel tot bloei. De keuze en mogelijkheden op het gebied van zijdebloemen en -planten zijn enorm. Je kunt de aankleding bijvoorbeeld afstemmen op het bestaande kleurenpalet en de huisstijl van je bedrijf. Wij beschikken over bloemen in alle denkbare kleuren, vormen en maten. Samen zorgen we ervoor dat onze hoogwaardige kunstbloemen en -planten volledig tot z’n recht komen. 

Vind je het leuk om regelmatig te variëren met de decoratie in je kantoor of winkel? Ook dat is geen enkel probleem. Wij bieden verschillende abonnementen, waardoor het mogelijk is om periodiek bloemen en planten te wisselen. Zo heb je altijd een unieke look-and-feel in je bedrijf. Het vakmanschap en oog voor detail zit in onze aderen. Gekoppeld met de beste producten, zorgt dit voor een prachtige en professionele uitstraling in jouw onderneming.

Interieurinrichting restaurant: kies voor bloemen van zijde

Bloemen in het restaurant zorgen meteen voor een gezellige en levendige sfeer. Belangrijk daarbij is wel dat je de bloemenpracht goed verzorgt en op tijd vervangt. Niemand zit immers te wachten op verwelkte boeketten en slaphangende bladeren. Met de prachtige zijdebloemen en -planten van Qlasse heb je dit probleem nooit meer. Kies voor een stijlvolle aankleding van je zaak in combinatie met ultiem gemak.

Er komt enorm veel kijken bij het runnen van een restaurant. Dat weet jij waarschijnlijk als geen ander. Het is dus heel belangrijk dat je al jouw tijd en energie efficiënt kunt inzetten. Door zijdeplanten en -bloemen in het restaurant te plaatsen, verlos je jezelf van extra werk. Uitgebloeide boeketten weghalen, vazen schoonmaken, steeds nieuwe bloemen bestellen: het is allemaal verleden tijd. Jij kunt je dus volledig richten op jouw specialiteit: gasten een heerlijke tijd geven. Én daarbij genieten van de allerbeste kwaliteit zijdebloemen en -planten.

Bloemen in het restaurant geven kleur aan jouw interieur. Ons assortiment is enorm divers: van felle tinten tot pastelkleuren, en van groot tot klein. Eén ding hebben onze producten daarentegen met elkaar gemeen: ze zijn allemaal duurzaam en onderhoudsvrij. Bovendien zijn de zijden bloemen van Qlasse nauwelijks van echt te onderscheiden. Je zaak krijgt daardoor een natuurlijke en stijlvolle inrichting.

Nog een groot voordeel van zijdebloemen en -planten in je restaurant? Ze zijn heel hygiënisch. Iets wat uiteraard heel belangrijk is in de horeca. Het is van belang dat je restaurant altijd netjes en schoon is. Maar daarnaast wil je natuurlijk ook dat de ruimte gezellig en mooi is aangekleed. Zijdebloemen en -planten zijn daarom ideaal. Echte bloemen verliezen op den duur blaadjes en kunnen onfris gaan ruiken. Bovendien komen hier vaak insecten op af en kan het stuifmeel hooikoortsklachten veroorzaken. Met onze zijden bloemen is dit allemaal niet aan de orde. Oftewel: wel de lusten, maar niet de lasten. Ga voor een prachtige uitstraling en gemak. Ga voor Qlasse!

Hoelang gaan zijden bloemen mee?

Bloemen van zijde zijn een fantastische keus wanneer je op zoek bent naar langdurige (én onderhoudsvrije) bloemdecoraties. Over het algemeen blijven de zijden varianten meerdere jaren mooi. Hoelang ze precies meegaan, is afhankelijk van een aantal factoren:

  • Kwaliteit – Vanzelfsprekend speelt de kwaliteit van de zijden bloemen een belangrijke rol in de houdbaarheid. Hoe hoger de kwaliteit, hoe langer deze meegaan. Bij Qlasse ben je verzekerd van hoogwaardige producten waar je vele jaren van kunt genieten. Bij goed gebruik kunnen de bloemen en planten zeker tien jaar mooi blijven.
  • Plaatsing – Een kunstbloem of -plant is niet erg kieskeurig als het gaat om de staplek. Wel of geen daglicht, warm of koud, het maakt weinig uit. Wel is het zo dat direct zonlicht de kleuren van je zijdebloemen na een tijdje wat kan oplichten. Houd hier dus rekening mee als je de kleuren zo fel mogelijk wilt houden.
  • Reiniging – We zeggen steeds dat onze bloemen en planten van zijden geen onderhoud nodig hebben. En dat is ook zo. Ook zonder verzorging staan ze er lange tijd goed bij. Maar om je bloemenpracht volledig tot zijn recht te laten komen, is een beetje aandacht af en toe wel goed. Het is immers zonde als je fleurige decoraties worden bedekt door een dikke laag stof. Je leest hieronder hoe je bloemen van zijde het best kunt schoonmaken.

Hoe kun je kunstbloemen schoonmaken?

Het stofvrij houden van je zijden bloemen is belangrijk om deze zo mooi mogelijk te houden. Gelukkig is het schoonmaken meestal snel klaar. Even afnemen met een stofdoek is vaak al voldoende om je bloemen weer volop te laten stralen. Je kunt deze doek eventueel licht vochtig maken. Ook een zachte borsteltje werkt goed om het stof te verwijderen. Zorg er hierbij wel voor dat je niet te veel druk uitoefent, om beschadiging te voorkomen. Daarnaast hebben we nog wat andere tips om je zijden bloemen op milde wijze te reinigen.

  • Buiten luchten – Is het goed weer en staat er een beetje wind? Zet je zijdebloemen of -planten dan gerust even buiten. Zo kunnen ze luchten en waait een groot deel van het stof weg.
  • Föhnen – Ook met een föhn kun je een heleboel stof van je bloemen of planten blazen. Zorg er dan wel voor dat de föhn op de zachtste en koudste stand staat. Houdt deze daarnaast op minstens 30 centimeter afstand.
  • Wassen – Zitten er hardnekkige vlekken op je bloemen of planten? Dan kun je ervoor kiezen om deze schoon te maken in een emmer met lauw water. Eventueel kun je hier wat mild schoonmaakmiddel aan toevoegen. Houd er wel rekening mee dat dit invloed kan hebben op de kleur van de blaadjes. We raden daarom aan om altijd eerst een blaadje te testen. Na het wassen kun je de bloemen laten drogen door ze aan de steel op te hangen of rechtop te zetten.

Wat kosten zijden bloemen?

De kosten van zijden bloemen kunnen sterk variëren. De prijs wordt onder meer beïnvloed door de kwaliteit van het materiaal en de grootte van de bloemen. Ook de vorm van de blaadjes speelt mee: een complex ontwerp is arbeidsintensiever en daardoor kostbaarder. Over het algemeen hebben bloemen van zijden een hogere aanschafprijs dan verse bloemen. Daar staat tegenover dat ze ook veel langer meegaan en heel gebruiksvriendelijk zijn. Op de korte termijn is de investering dus iets groter, maar deze betaalt zich al snel terug.

Bij Qlasse weet je zeker dat je waar krijgt voor je geld. Onze zijdebloemen en -planten zijn bijvoorbeeld gemaakt van de allerbeste kwaliteit en gaan daardoor lang mee. Bovendien hebben wij een enorm assortiment, dus er zit altijd iets bij dat past in jouw interieurinrichting.

Persoonlijk advies voor interieurinrichting

Wil je graag onze zijdebloemen, -planten en -takken bekijken? Plan dan zeker een bezoekje aan onze winkel en laat je verrassen door het uitgebreide aanbod. Ook geven we je graag advies voor het inrichten van jouw interieur met zijden bloemen. Samen kunnen we kijken welke kleur, textuur en grootte het meest geschikt is voor de betreffende ruimte. Ook kunnen we bij je langskomen op locatie om advies op maat te geven. Kortom, neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

MEER QLASSE

 

Onze zijdebloemen

De zijdebloemen en -planten van Qlasse voegen kleur, stijl en gezelligheid toe aan je interieur. Geniet van een natuurlijke, groene omgeving zónder het onderhoud die echte planten nodig hebben. Ons assortiment bestaat uit zijdebloemen en -planten van de allerhoogste kwaliteit. Daarnaast leveren wij ook bomen en moswanden van zijde. Kies voor een prachtige uitstraling en gemak. Ga voor Qlasse.

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten