De beste bloemen bij Qlasse

 

Interieur villa ideeën: zijdebloemen

Op zoek naar interieur villa ideeën? Zijdebloemen zijn dé must-have voor elke woonruimte. Grote woningen of villa’s hebben vaak massale ruimtes. Daardoor kunnen ze wel wat opvulling gebruiken in de vorm van bloemen en planten. Qlasse heeft een groot assortiment aan zijdebloemen en -planten. Bovendien hebben ze weinig tot geen zorg nodig, wel zo handig met een groot huis.

Tover je villa om tot een prachtige groene oase met de zijdebloemen en -planten van Qlasse. Planten en bloemen zorgen voor meer sfeer en een uitnodigend karakter. Met deze sfeermakers wordt er gelijk leven in de kale ruimtes geblazen. Denk bijvoorbeeld aan bloemen in mooie grote vazen of een groene moswand. En wat dacht je van een boom? Zo’n eyecatcher is ideaal voor in een grote hal of loungeruimte.

Interieur villa ideeën: styling- en interieuradvies op maat

Bij Qlasse is van alles mogelijk. We hebben een ruim assortiment aan bloemen en planten. Inspiratie nodig? We denken graag met je mee. Qlasse geeft ook styling en -interieuradvies op maat. We komen gerust bij je langs voor een persoonlijk advies. Dit doen we aan de hand van onze Flowertruck. Deze laden we vol met allerlei soorten zijdebloemen, zijdeplanten en vazen. Van grote tot klein formaten en van neutrale tot bonte kleuren. Zo kun je gelijk zien of het mooi staat.

Jarenlang plezier

Onze producten worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor gaan ze veel langer mee dan gewone planten en bloemen. Dit kan soms wel oplopen tot tientallen jaren. Ideaal als je veel grote ruimtes moet decoreren en onderhouden op het gebied van groen. Zijdebloemen en -planten hebben namelijk amper verzorging nodig. Ze hoeven geen water en laten hun bladeren of takjes ook niet vallen. Het enige wat je hoeft te doen is incidenteel afstoffen.

Zoek dus niet verder naar interieur villa ideeën: zijdebloemen zijn de oplossing!

MEER QLASSE

 

ONZE ZIJDEBLOEMEN

Zijdebloemen zie je tegenwoordig overal. En dat is ook niet zo gek. Ze zien er prachtig uit, zijn bijna niet van echt te onderscheiden en verwelken niet. Pasteltinten of felle kleuren, het kan allemaal. Hieronder leggen we je alles uit over deze bloemenkunstwerkjes.

Zijdebloemen zijn kunstbloemen die nauwelijks van echte exemplaren te onderscheiden zijn. Ze bestaan uit verschillende materialen zoals zijde, kunststof, polyester en andere textielsoorten. Deze bloemaccessoires worden vaak in huizen, kantoren en bij andere gelegenheden gebruikt. Heel begrijpelijk, want er kleven enorm veel voordelen aan.

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten

Nieuw

 

De Bevers-bloem

Na meerdere hits, een concertshow en een eigen realityserie, is het nu tijd voor een bloem op naam van John de Bever en Kees Stevens. De Bevers-bloem is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen John, Kees en Qlasse. Het resultaat is een stijlvolle bloem in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Wil je de Bevers-bloem bestellen? Deze kost 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,65 euro).