De beste bloemen bij Qlasse

 

Hoelang gaan zijdebloemen mee?

Waarom kies je voor bloemen van zijde en hoelang gaan zijdebloemen mee? Hoogwaardige kunstbloemen hebben vaak een prijzig imago. Om die reden kiezen veel mensen nog steeds voor verse bloemen. Maar doordat je die regelmatig moet vervangen, ben je uiteindelijk duurder uit. Een boeket van zijde gaat daarentegen tientallen jaren mee. Indien je ze natuurlijk goed blijft verzorgen.

Hoe houd ik mijn kunstbloemen mooi?

Zijdebloemen hebben weinig onderhoud nodig. Verse bloemen zijn heel mooi, maar vereisen veel meer aandacht. Denk aan het verversen van het water en opruimen van losgelaten blaadjes. Bloemen van zijde laten daarentegen geen bladeren, takjes of stuifmeel vallen. Je vaas en de omgeving blijven daardoor lekker schoon. Tevens verkleint dit het risico op een allergische reactie. De bloemen hoeven ook geen water.

Hoe kun je zijdebloemen het beste onderhouden?

In de praktijk hebben zijdebloemen dus weinig onderhoud nodig. Af en toe je bloemen afstoffen is voldoende. Blaas zachtjes op de bloemen of veeg er voorzichtig met een plumeau overheen. Een andere, eventuele, optie is om ze (koud) te föhnen. Zorg ervoor dat je de koudste/laagste stand gebruikt en föhn de bloemen voorzichtig schoon. Schoonmaken met veel water raden we af: gebruik een droge doek

Wanneer je bovenstaande tip toepast stralen je zijdebloemen weer als nooit tevoren. Hiermee wordt automatisch de levensduur verlengd. Zo kun je nog jaren genieten van je boeket.

Kun je kunstbloemen in water zetten?

We adviseren om de zijdebloemen in een vaas zonder water te zetten. Het vocht kan namelijk op lange termijn de stelen beschadigen. En dat is natuurlijk zonde!

Hoelang gaan zijdebloemen mee? Jaren plezier

Onze zijdebloemen worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Wanneer je deze op de juiste manier onderhoud, kun je er tientallen jaren plezier van hebben. Superhandig als je een grote ruimte moet aankleden met bloemen en planten. Zo kun je even een tijdje vooruit en hoef je niet elke twee weken alles te vervangen.

MEER QLASSE

 

ONZE ZIJDEBLOEMEN

Zijdebloemen zie je tegenwoordig overal. En dat is ook niet zo gek. Ze zien er prachtig uit, zijn bijna niet van echt te onderscheiden en verwelken niet. Pasteltinten of felle kleuren, het kan allemaal. Hieronder leggen we je alles uit over deze bloemenkunstwerkjes.

Zijdebloemen zijn kunstbloemen die nauwelijks van echte exemplaren te onderscheiden zijn. Ze bestaan uit verschillende materialen zoals zijde, kunststof, polyester en andere textielsoorten. Deze bloemaccessoires worden vaak in huizen, kantoren en bij andere gelegenheden gebruikt. Heel begrijpelijk, want er kleven enorm veel voordelen aan.

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten

Nieuw

 

De Bevers-bloem

Na meerdere hits, een concertshow en een eigen realityserie, is het nu tijd voor een bloem op naam van John de Bever en Kees Stevens. De Bevers-bloem is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen John, Kees en Qlasse. Het resultaat is een stijlvolle bloem in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Wil je de Bevers-bloem bestellen? Deze kost 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,65 euro).