Evenementen

 

Bloemist evenement (zijdebloemen)

Bloemist evenement (zijdebloemen): met de producten van Qlasse zul je de verwachtingen van je bezoekers overtreffen. Wij nemen hoogwaardige bloemsierkunst uiterst serieus. Daarom proberen we zijdebloemen en -planten iedere keer weer naar een hoger niveau te tillen.

We zijn al zó ver, dat onze exemplaren nauwelijks meer van echt te onderscheiden zijn. Dus ben je op zoek naar bedrijfsdecoratie, evenementstyling of feestversiering, lees dan snel verder.

Bloemist evenement (zijdebloemen): combineer styling en realisme

Bloemen zijn de perfecte manier om een boodschap goed over te brengen. Wij bieden een enorme diversiteit aan kleuren en vormen. Verschillende soorten, zoals seizoensbloemen, zijn ook nog eens het hele jaar door verkrijgbaar. Bovendien blijven zijdebloemen heel lang mooi en hebben ze geen water nodig.

Dankzij ons ruime assortiment, kunnen we bij elke bijeenkomst de juiste sfeer en ambiance creëren. Daarmee kun jij je als cateraar of eventmanager onderscheiden van de concurrent. Stap in de wereld van zijdebloemen, de ideale combinatie van styling en realisme.

Eindeloze mogelijkheden zijdebloemen en zijdeplanten

Niet alleen blinken we uit in eventstyling. Ook voor het aankleden van onder meer bedrijfsruimtes en zorginstellingen kun je terecht bij Qlasse. Onze zijdeplanten zorgen voor nét dat beetje extra bij een entree of in wachtruimtes. Een kale, onpersoonlijke plek veranderen we in een handomdraai in een sfeervolle, verzorgde ruimte.

Wij leveren eveneens bomen, takken en bladeren. Je kunt hiermee eindeloos variëren en elk gewenst gevoel overbrengen. Denk daarbij aan bepaalde momenten in het jaar, zoals Pasen, de herfst of Kerstmis.

Verder kun je gebruikmaken van verschillende abonnementsvormen. Hierbij profiteer je elk kwartaal van wisselende thema’s en creaties. Bij Qlasse ben je verzekerd van realistische eindproducten waarmee je jarenlang vooruit kunt.

Geen onderhoud nodig? Echt?

Dat lees je goed. Onze luxueus ogende zijdevarianten hebben vrijwel geen onderhoud nodig. Dat scheelt dus een hoop tijd en het maakt de producten duurzaam. Je hebt immers geen water of andere middeltjes nodig om ze mooi te houden. Een klein doekje voor het stof is eigenlijk het enige.

Aankleding zakelijke feesten

Aankleding zakelijke feesten: ieder bedrijf en elke organisatie behaald wel eens successen. Deze moeten dan natuurlijk uitgebreid gevierd kunnen worden. Des te mooier om deze activiteiten te decoreren, zodat het complete plaatje klopt. Om dit te organiseren heb je vaak veel ruimte en energie nodig. Waardevolle tijd die je beter kunt steken in normale werkzaamheden. De mensen van Qlasse zorgen voor inspirerende en creatieve versiering met zijdeboeketten.

Persoonlijk advies en styling

Qlasse werkt graag nauw samen met klanten. Het opbouwen van vertrouwen en een professionele samenwerking zorgen voor creatieve concepten. Of het nu gaat om een fleurig boeket in huis of complete styling van je bedrijf. Wij brengen sfeer en organiseren de decoratie met zijdebloemen en accessoires. Hierdoor kun je optimaal genieten met je gasten en van onvergetelijke momenten.

Persoonlijk advies en luisteren naar de wensen van klanten. Hiermee creëren we de ideale inrichting voor bedrijven, zakelijke feesten en events.

Aankleding zakelijke feesten: in jouw huisstijl

Onze medewerkers hebben ruime ervaring met de aankleding van feestruimtes. Met zijdebloemen kies je voor tijdloos design, langdurig gebruik en natuurgetrouwe details. We kunnen bijvoorbeeld muren bekleden met ‘moswanden’. Daarnaast kunnen we de huisstijl doorvoeren met diverse zijdebloemen- en planten.

Een ruim assortiment zorgt voor voldoende keuze en kleuren. Daarom kunnen we voor elke zakelijke feesten een unieke inrichting bedenken.

Bedrijfsfeesten

Wij (Qlasse) verzorgen op originele en creatieve wijze de aankleding van zakelijke feesten. Het is vanzelfsprekend dat een goede indruk invloed heeft op de bezoekers. Ze zullen zich hierom snel thuis voelen. Met onze producten zullen deze gelegenheden een fantastische beleving worden.

Verder is het belangrijk dat je naast de organisatie ook volop kunt genieten van een geweldig bedrijfsfeest. Daardoor kun je je concentreren op het hebben van goede gesprekken met partners en collega’s. Zakelijke evenementen zijn dé manier om een goed netwerk te kunnen opbouwen. Ideaal dus als je een bedrijf als Qlasse in je gelederen hebt. Dat een groot gedeelte van de organisatie voor je uit handen neemt.

Aankleding evenement: bloemen van zijde

Gouden tip aankleding evenement: bloemen van zijde. Decoratiebloemen zijn de ideale manier voor het laten opbloeien van evenementen, zakelijke gelegenheden en beurzen. Daarentegen zijn ze vaak teer en hebben ze veel onderhoud en water nodig. Hier komt de kracht van de zijdebloemen van Qlasse om de hoek kijken. Onderhoudsvrije zijdebloemen van hoogwaardige kwaliteit.


Zijdebloemen van Qlasse, jouw evenement in stijl.

Elk evenement zou een sfeerloze bedoeling zijn zonder het gebruik van bloemendecoratie. De inzet van bloemen en planten creëert karakter en verhoogt de kans op aanhoudende bezoekers. Helaas hebben echte varianten wel veel nadelen.

Hierbij kun je denken aan kwetsbare en verkleurde bladeren, vieze vazen of de verspreiding van stuifmeel. Dit kan vervelende gevolgen hebben voor gasten met plantenallergie of gevoelige luchtwegen. Met de zijdebloemen van Qlasse reken je direct af met alle keerzijden van planten.

Wij (Qlasse) beschikken over een ruim assortiment prachtige plantensoorten, het hele jaar door verkrijgbaar. Daardoor geniet je elk seizoen van schitterende seizoensbloemen en kun je ze overal neerzetten. Zo kun je elk event in iedere stijl vormgeven. En een succes maken van bijvoorbeeld je beursstand, bruiloft of optreden. Of van je bedrijfsopening/-jubileum.


Aankleding evenement: bloemen van zijde, de voordelen.

De zijdebloemen van Qlasse brengen heel veel voordelen met zich mee. Tegelijkertijd zijn ze een duurzaam alternatief voor echte planten. Je kunt ze namelijk elke keer weer opnieuw gebruiken. Van groot tot klein en van pastelkleuren tot hele felle zomerkleuren. In ieder geval ben je verzekerd van de volgende pluspunten:

  • Geen slaphangende bladeren en takken of verkleuringen;
  • Niet of nauwelijks troep zoals takken, blaadjes en stuifmeel;
  • Allergische reacties zijn uitgesloten;
  • Geen water en grond nodig
  • Gemak, duurzaam (herhaaldelijk gebruik: blijft jarenlang goed, mooi en stevig)

Bloemen voor evenementen: zijdebloemen

Bloemen voor evenementen: zijdebloemen. Iedere evenementenlocatie fleurt meteen op door een aankleding met bloemen. En hoewel echte varianten prachtig zijn, vragen deze ook een boel onderhoud. Zijdebloemen van Qlasse zijn daarom de ideale oplossing voor elk evenement.

Creëer de juiste sfeer met zijdebloemen

Bloemen zijn voor iedere gelegenheid een krachtige toevoeging om de juiste sfeer te creëren. Daarnaast zijn ze heel geschikt om kale ruimtes op te vullen. Echte bloemen en planten brengen alleen ook nadelen met zich mee…

Denk aan bladeren die slap gaan hangen, verkleuren en op de grond vallen. Of vazen die vies worden, water dat gaat ruiken en stuifmeel dat insecten aantrekt. Plus dat je de bloemen en planten natuurlijk steeds water moet geven. Al met al ben je dus best veel tijd kwijt aan je bloemendecoratie. Tijd die je veel beter in je evenement kunt steken.

Met de zijdebloemen en -planten van Qlasse verdwijnen deze nadelen als sneeuw voor de zon. Wij beschikken over een enorm assortiment prachtige zijdebloemen van de hoogste kwaliteit. Deze zijn duurzaam, hygiënisch en nauwelijks van echt te onderscheiden. Jouw zakelijke evenement, fair, beurs of trouwfeest is dus prachtig gedecoreerd, zónder het extra werk.

Zijdebloemen van Qlasse, in de stijl die bij je past

Qlasse levert zijdebloemen in allerlei soorten, maten en kleuren. Van groot tot klein en van felle kleurtjes tot pasteltinten. Wij kunnen de aankleding met bloemen op elk evenement tot in de puntjes verzorgen. Uiteraard nemen we hierin al jouw wensen mee. Zo zorgen we er samen voor dat het event de gewenste uitstraling krijgt.

Voordelen van bloemen voor evenementen: zijdebloemen

Met zijdebloemen van Qlasse ben je ervan verzekerd dat:

  • de bladeren niet gaan slaphangen of verkleuren;
  • er geen troepjes op de grond vallen, zoals takjes, blaadjes en stuifmeel;
  • mensen met allergieën geen klachten krijgen;
  • je de bloemen en planten geen water hoeft te geven;
  • er geen insecten op de bloemenpracht afkomen.

Bovendien zijn zijdebloemen en -planten een duurzaam alternatief voor echte bloemen. Je kunt de producten van zijde namelijk elke keer opnieuw gebruiken.

Zijdebloemen en vazen voor beurzen

Op zoek naar een echte eyecatcher, zoals zijdebloemen en vazen voor beurzen? Dan zijn de accessoires en hoogwaardige zijden kunstbloemen van Qlasse dé oplossing. Onze bloemenvazen gevuld met prachtige zijdebloemen zijn een lust voor het oog. En trekken dus gegarandeerd de aandacht van uw potentiële klanten. Onze bloemen zijn van zeer hoge kwaliteit en niet van echt te onderscheiden. Daarnaast gaan ze ook nog eens tientallen jaren mee. Hierdoor heb je het hele jaar door een mooie bloemenpresentatie. Zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verwelkte bloemen.

Qlasse levert ook woonaccessoires. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en kleuren. Hierdoor is er voor elke gelegenheid en locatie wel iets passends te vinden als decoratie.

Zijdebloemen en vazen voor beurzen, wel zó praktisch

De vazen met zijdebloemen zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch. Ze zijn makkelijk te vervoeren en te plaatsen op de gewenste locatie. Bovendien zijn ze onderhoudsvrij en hoef je ze geen water te geven. Laat staan ze te vervangen.

Onze bloemenvazen met zijdebloemen zijn geschikt voor diverse doeleinden, zoals beurzen, congressen, presentaties en evenementen. Ze zijn een perfecte aanvulling op je stand en creëren hiermee een professionele en stijlvolle uitstraling. Bovendien kunnen ze dienen als sfeervolle decoratie tijdens diners en andere bijeenkomsten.

Een kosteneffectieve oplossing voor evenementen

Ze zijn naast eerder genoemde voordelen ook een kosteneffectieve oplossing. Voor bijvoorbeeld het verfraaien van events, concerten of beurshallen. Verder kun je er ook prima bedrijven of kantoren mee aankleden.

Kortom, onze vazen met zijdebloemen zijn de ideale keuze. Voor wie op zoek is naar een unieke en praktische manier om zijn stand of evenement te decoreren. Neem contact op met de enthousiaste collega’s van Qlasse.

Zijdebloemen Evenementen