Nieuw

 

De Bevers-bloem

Na meerdere hits, een concertshow en een eigen realityserie, kunnen John de Bever en Kees Stevens nog iets moois op hun naam schrijven: een eigen bloem! Samen met Qlasse hebben ze de afgelopen tijd hard gewerkt aan het ontwikkelen van de Bevers-bloem. Het resultaat is een stijlvolle bloem van zijde in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Een echte musthave.

De Bevers-bloem bestellen

Je kunt de Bevers-bloem heel eenvoudig bestellen door het onderstaande bestelformulier in te vullen. Benoem hierin hoeveel Bevers-bloemen je wilt ontvangen. Na ontvangst sturen we een tikkie naar je mobiele telefoonnummer voor het betreffende bedrag.

De kosten van de Bevers-bloem zijn 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,65 euro). Zodra wij de betaling hebben ontvangen, sturen wij je bestelling per post naar je toe. De Bevers-bloem is ook verkrijgbaar in onze winkel.

8 + 2 =

Wie zijn De Bevers?

De Bevers worden gevormd door John de Bever en zijn partner en manager Kees Stevens.

John heeft naam gemaakt als profvoetballer en volkszanger en scoorde een grote hit met ‘Jij krijgt die lach niet van mij gezicht’. Samen met Kees vormt hij al vele jaren een sterk en gezellig duo. In de realityserie ‘De Bevers’ komen alle belevenissen van de twee succesvolle Brabanders uitgebreid aan bod.