Nieuw

 

De Bevers-bloem

Na meerdere hits, een concertshow en een eigen realityserie, kunnen John de Bever en Kees Stevens nog iets moois op hun naam schrijven: een eigen bloem! Samen met Qlasse hebben ze de afgelopen tijd hard gewerkt aan het ontwikkelen van de Bevers-bloem. Het resultaat is een stijlvolle roos van zijde in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Een echte musthave.

De Bevers-bloem bestellen

Je kunt de Bevers-bloem heel eenvoudig bestellen door het onderstaande bestelformulier in te vullen. Benoem hierin hoeveel Bevers-bloemen je wilt ontvangen. Na ontvangst sturen we een tikkie naar je mobiele telefoonnummer voor het betreffende bedrag.

De kosten van de Bevers-bloem zijn 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,95 euro). Zodra wij de betaling hebben ontvangen, sturen wij je bestelling per post naar je toe. Je ontvangt de roos in een gepersonaliseerde doos met een mooie fotokaart van John en Kees. De Bevers-bloem is ook verkrijgbaar in onze winkel.


Nieuw!

We hebben ons assortiment uitgebreid met een mooie Bevers-sjaal en een Bevers-ledstick. Beide voegen veel sfeer toe tijdens een optreden van John of als decoratie in huis.

Je kunt de sjaal en ledstick heel eenvoudig bestellen door het bovenstaande bestelformulier in te vullen. Benoem hierin welke en hoeveel producten je wilt ontvangen. Na ontvangst sturen we een tikkie naar je mobiele telefoonnummer voor het betreffende bedrag.

Bevers LED-stick

5 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,95 euro)

Deze ledstick met het logo van De Bevers is een absolute eyecatcher. Het oranje licht zorgt voor veel sfeer en gezelligheid. De stick is licht van gewicht en heeft een zacht omhulsel, waardoor deze gemakkelijk vast te houden is.

Bevers Fan sjaal – Live in AHOY

10 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,95 euro).

Deze sjaal van De Bevers is een onmisbare accessoire voor Bevers-fans. Niet alleen is de sjaal een leuke toevoeging aan je outfit; je kunt er ook fantastisch mee zwaaien tijdens optredens. John en Kees genieten ervan om alle sjaals in de lucht te zien.

John de Bever CD – Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht

10 euro per stuk, exclusief verzendkosten (4,00 euro).

Wie zijn De Bevers?

De Bevers worden gevormd door John de Bever en zijn partner en manager Kees Stevens.

John heeft naam gemaakt als profvoetballer en volkszanger en scoorde een grote hit met ‘Jij krijgt die lach niet van mij gezicht’. Samen met Kees vormt hij al vele jaren een sterk en gezellig duo. In de realityserie ‘De Bevers’ komen alle belevenissen van de twee succesvolle Brabanders uitgebreid aan bod.