Qlasse staat voor je klaar

 

Bloemen ziekenhuis

Bloemen ziekenhuis: Qlasse biedt een ruim aanbod aan schitterende zijdebloemen. Inderdaad, kunstbloemen. Echte bloemen zijn namelijk niet altijd toegestaan in het ziekenhuis. Dit heeft vooral te maken met hygiëne. Bloemen van zijde zijn dan een uitstekend alternatief. Zo creëer je gemakkelijk een positieve sfeer in een steriele omgeving.

De zijdebloemen van Qlasse zijn met veel zorg gemaakt en nauwelijks van echt te onderscheiden. Je kunt eindeloos variëren en zelf bepalen welk gevoel een boeket moet uitstralen. Wil je gaan voor kleur en vrolijkheid of juist voor bloemen in een rustige tint? Er zijn volop mogelijkheden. De deskundige Qlasse-bloemisten kunnen daar natuurlijk bij helpen.

Wanneer zijdebloemen gebruiken?

De hoogwaardige kunstbloemen van Qlasse hebben veel voordelen ten opzichte van verse bloemen. Er zijn daarom talloze situaties waarin het handig is om voor onze kunstexemplaren te kiezen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij bloemen in het ziekenhuis. Onze zijdebloemen hebben namelijk niet of nauwelijks onderhoud nodig. Bovendien blijven ze mooi, kunnen ze jaren meegaan en zijn ze hygiënisch. Datzelfde geldt trouwens voor onze zijdeplanten. Ideaal dus om de vele ruimtes in ziekenhuizen van extra sfeer te voorzien. Ook wanneer je bloemen wilt meenemen naar een ziekenhuisbezoek, is een boeket van zijde perfect.

Planten en bloemen ziekenhuis: ga voor gemak en hygiëne

Bloemen en planten zorgen direct voor meer sfeer en gezelligheid in een ruimte. Met onze varianten van zijde heb je wel de lusten, maar niet de lasten. Water geven, vazen schoonmaken, verwelkte bloemen weghalen, verpotten: het is allemaal niet nodig. Je haalt dus de natuur in huis, zónder het onderhoud van echte bloemen en planten. Bovendien bevatten onze kunstexemplaren geen allergene stoffen en laten ze geen vieze geur achter. Zeker in een ziekenhuis is dit van groot belang.

Zijdebloemen van Qlasse: een prachtig resultaat

De zijdebloemen en -planten van Qlasse zijn gemaakt met de allerbeste materialen. Daarnaast is er veel aandacht voor de afwerking. De kwaliteit is daardoor fantastisch. Je bent dus verzekerd van een prachtig resultaat. Ook voor wachtkamers, huisartsenpraktijken, scholen en verzorgingstehuizen zijn onze producten heel geschikt. We hebben voor elke ruimte passende bloemen en planten.

MEER QLASSE

 

ONZE ZIJDEBLOEMEN

Zijdebloemen zie je tegenwoordig overal. En dat is ook niet zo gek. Ze zien er prachtig uit, zijn bijna niet van echt te onderscheiden en verwelken niet. Pasteltinten of felle kleuren, het kan allemaal. Hieronder leggen we je alles uit over deze bloemenkunstwerkjes.

Zijdebloemen zijn kunstbloemen die nauwelijks van echte exemplaren te onderscheiden zijn. Ze bestaan uit verschillende materialen zoals zijde, kunststof, polyester en andere textielsoorten. Deze bloemaccessoires worden vaak in huizen, kantoren en bij andere gelegenheden gebruikt. Heel begrijpelijk, want er kleven enorm veel voordelen aan.

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten

 

Nieuw

 

De Bevers-bloem

Na meerdere hits, een concertshow en een eigen realityserie, is het nu tijd voor een bloem op naam van John de Bever en Kees Stevens. De Bevers-bloem is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen John, Kees en Qlasse. Het resultaat is een stijlvolle bloem in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Wil je de Bevers-bloem bestellen? Deze kost 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,65 euro).