De beste bloemen bij Qlasse

 

Bloemen voor op een jacht

Op zoek naar geschikte bloemen voor op een jacht? Ga dan voor zijdebloemen! Deze zijn uitermate geschikt voor op het water. Ze hebben weinig onderhoud nodig, kunnen tegen een stootje en blijven verbazingwekkend lang mooi. Met de zijdebloemen en -planten van Qlasse ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit. 

Zijdebloemen, dé bloemen voor op een jacht

Normaal gesproken nemen mensen niet zo snel bloemen mee op de boot. Simpelweg, omdat het gewoon niet praktisch is. Schommelingen op het water kunnen ervoor zorgen dat de bloem met vaas en al omvalt. En uitgevallen bloemblaadjes komen overal te liggen. Superjammer, want bloemen staan nou eenmaal zo gezellig. Gelukkig heeft Qlasse hier een oplossing voor: zijdebloemen voor op een jacht. Met bloemen van zijde geniet je van prachtige decoratie zonder gedoe.

Alle voordelen

Onze sfeermakers hebben geen water nodig, laten geen bladeren vallen en verwelken niet. Daarnaast kun je onze vazen vastmaken aan vloeren en tafels. Hierdoor is het golvende water geen enkel probleem. Die vaas met prachtige bloemen blijft wel op z’n plek! Een ander groot voordeel is dat kunstbloemen geen insecten aantrekken. Ook worden klachten van mensen met hooikoorts of een stuifmeelallergie niet erger.

Een mogelijk nadeel is de vorming van stof. Het stof dat de zijdebloemen- en planten opvangen, verwijder je in een handomdraai. Gebruik hier voor een plumeau of droge doek.

Een sfeervolle vaart

Met zijdebloemen kun je de gezelligheid van thuis meenemen op de boot. Ga voor een groot bont boeket of juist voor een bescheiden bosje. Een zijdeplant of mooie tak is evengoed mogelijk. Door onze hoogwaardige kwaliteit zijn onze bloemen en planten amper te onderscheiden van echte exemplaren. Daarnaast gaan ze lang mee. Als je je jacht hebt ingericht met deze sfeermakers kun je er al snel zo’n tien jaar mee vooruit. Door al die voordelen kiezen steeds meer bootliefhebbers voor zijdebloemen. En geef ze eens ongelijk!

MEER QLASSE

 

ONZE ZIJDEBLOEMEN

Zijdebloemen zie je tegenwoordig overal. En dat is ook niet zo gek. Ze zien er prachtig uit, zijn bijna niet van echt te onderscheiden en verwelken niet. Pasteltinten of felle kleuren, het kan allemaal. Hieronder leggen we je alles uit over deze bloemenkunstwerkjes.

Zijdebloemen zijn kunstbloemen die nauwelijks van echte exemplaren te onderscheiden zijn. Ze bestaan uit verschillende materialen zoals zijde, kunststof, polyester en andere textielsoorten. Deze bloemaccessoires worden vaak in huizen, kantoren en bij andere gelegenheden gebruikt. Heel begrijpelijk, want er kleven enorm veel voordelen aan.

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten

Nieuw

 

De Bevers-bloem

Na meerdere hits, een concertshow en een eigen realityserie, is het nu tijd voor een bloem op naam van John de Bever en Kees Stevens. De Bevers-bloem is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen John, Kees en Qlasse. Het resultaat is een stijlvolle bloem in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Wil je de Bevers-bloem bestellen? Deze kost 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,65 euro).