De beste bloemen bij Qlasse

 

Bloemen voor evenementen: zijdebloemen

Bloemen voor evenementen: zijdebloemen! Iedere evenementenlocatie fleurt meteen op door een aankleding met bloemen. En hoewel echte varianten prachtig zijn, vragen deze ook een boel onderhoud. Zijdebloemen van Qlasse zijn daarom de ideale oplossing voor elk evenement.

Creëer de juiste sfeer met zijdebloemen

Bloemen zijn voor iedere gelegenheid een krachtige toevoeging om de juiste sfeer te creëren. Daarnaast zijn ze heel geschikt om kale ruimtes op te vullen. Echte bloemen en planten brengen alleen ook nadelen met zich mee…

Denk bijvoorbeeld aan bladeren die slap gaan hangen, verkleuren en op de grond vallen. Of vazen die vies worden, water dat gaat ruiken en stuifmeel dat insecten aantrekt. Daarnaast moet je de bloemen en planten natuurlijk steeds water geven. Al met al ben je dus best veel tijd kwijt aan je bloemendecoratie. Tijd die je veel beter in je evenement kunt steken.

Met de zijdebloemen en -planten van Qlasse verdwijnen deze nadelen als sneeuw voor de zon. Wij beschikken over een enorm assortiment prachtige zijdebloemen van de hoogste kwaliteit. Deze zijn duurzaam, hygiënisch en nauwelijks van echt te onderscheiden. Jouw zakelijke evenement, fair, beurs of trouwfeest is dus prachtig gedecoreerd, zónder het extra werk.

Zijdebloemen van Qlasse, in de stijl die bij je past

Qlasse levert zijdebloemen in allerlei soorten, maten en kleuren. Van groot tot klein en van felle kleurtjes tot pasteltinten. Wij kunnen de aankleding met bloemen op elk evenement tot in de puntjes verzorgen. Uiteraard nemen we hierin al jouw wensen mee. Zo zorgen we er samen voor dat het event de gewenste uitstraling krijgt.

Voordelen van bloemen voor evenementen: zijdebloemen

Met zijdebloemen van Qlasse ben je ervan verzekerd dat:

  • de bladeren niet gaan slaphangen of verkleuren;
  • er geen troepjes op de grond vallen, zoals takjes, blaadjes en stuifmeel;
  • mensen met allergieën geen klachten krijgen;
  • je de bloemen en planten geen water hoeft te geven;
  • er geen insecten op de bloemenpracht afkomen.

Bovendien zijn zijdebloemen en -planten een duurzaam alternatief voor echte bloemen. Je kunt de producten van zijde namelijk elke keer opnieuw gebruiken.

Qlasse bloemen voor evenementen: zijdebloemen

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor bloemendecoratie van zijde op jouw evenementenlocatie? We gaan graag met je in gesprek.

“Geniet van prachtige bloemen voor evenementen: zijdebloemen”

MEER QLASSE

 

ONZE ZIJDEBLOEMEN

Zijdebloemen zie je tegenwoordig overal. En dat is ook niet zo gek. Ze zien er prachtig uit, zijn bijna niet van echt te onderscheiden en verwelken niet. Pasteltinten of felle kleuren, het kan allemaal. Hieronder leggen we je alles uit over deze bloemenkunstwerkjes.

Zijdebloemen zijn kunstbloemen die nauwelijks van echte exemplaren te onderscheiden zijn. Ze bestaan uit verschillende materialen zoals zijde, kunststof, polyester en andere textielsoorten. Deze bloemaccessoires worden vaak in huizen, kantoren en bij andere gelegenheden gebruikt. Heel begrijpelijk, want er kleven enorm veel voordelen aan.

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten

Nieuw

 

De Bevers-bloem

Na meerdere hits, een concertshow en een eigen realityserie, is het nu tijd voor een bloem op naam van John de Bever en Kees Stevens. De Bevers-bloem is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen John, Kees en Qlasse. Het resultaat is een stijlvolle bloem in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Wil je de Bevers-bloem bestellen? Deze kost 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,65 euro).