De beste bloemen bij Qlasse

 

Bloemen op de boot

Bloemen op de boot zorgen gelijk voor een extra sfeervolle setting. Ze vormen een gezellige en stijlvolle aanvulling in je bootinterieur. Wanneer je kiest voor de zijdebloemen van Qlasse, heb je nauwelijks werk van je bloemenpracht. Zo wordt je uitstapje op het water nóg leuker.

Een lange dag op het water met je motorjacht is een feestje. En wie een meerdaagse tocht gaat maken met de zeilboot, snapt wat genieten is. Bij dat vrolijke levensgevoel hoort een kleurig boeket of een prachtige plant. Bloemen op de boot zijn alleen niet zo handig. Meestal dan, want heb je wel eens gedacht aan zijdebloemen en zijdeplanten van topkwaliteit?

Hygiënisch en lekker makkelijk

Ga voor luxe, prachtige zijdebloemen en zijdeplanten van Qlasse. Daarmee maak je elk moment op het water helemaal compleet. Je ervaart de schoonheid van echte bloemen en planten, maar dan zonder het gedoe. Deze schoonheden hebben geen water nodig, verwelken niet en blijven mooi en netjes. Bovendien zijn de vazen te bevestigen aan tafels en vloeren. Zo vormt de deining van het water geen enkel probleem.

Allergie- en insectenvrij

Nog een groot voordeel van kunstbloemen? Ze trekken geen insecten aan. Ook van een stuifmeelallergie of hooikoorts heb je geen last met de Qlasse-producten. Met onze stijlvolle zijdebloemen en zijdeplanten kun je allergie- en insectenvrij genieten.

Bloemen op de boot: creëer de gewenste uitstraling

Jij bent de kapitein van jouw leven. Dus jij bepaalt welke sfeer je wilt creëren met zijdeplanten en zijdebloemen op jouw boot. Van ingetogen tot uitbundig en van neutrale tinten tot knalkleuren. Het fijne is bovendien dat alle bloemsoorten het hele jaar door beschikbaar zijn. Je bent dus niet gebonden aan een bepaald seizoen, zoals bij veel verse bloemen. Er is altijd keus in overvloed. Pluk de uitstraling die je aan boord van je boot wenst.

Alle kleuren en stijlen

Wil je indruk maken op (potentiële) klanten die meegaan met een vaartocht? Bloemen op de boot zijn dan een fantastische toevoeging. Bij Qlasse kun je kiezen uit alle kleuren en stijlen zijdebloemen en -planten. Een match met jouw huisstijl is altijd met gemak te maken. Heb je als particulier een jacht in bezit? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres voor een fleurige finishing touch.

MEER QLASSE

 

ONZE ZIJDEBLOEMEN

Zijdebloemen zie je tegenwoordig overal. En dat is ook niet zo gek. Ze zien er prachtig uit, zijn bijna niet van echt te onderscheiden en verwelken niet. Pasteltinten of felle kleuren, het kan allemaal. Hieronder leggen we je alles uit over deze bloemenkunstwerkjes.

Zijdebloemen zijn kunstbloemen die nauwelijks van echte exemplaren te onderscheiden zijn. Ze bestaan uit verschillende materialen zoals zijde, kunststof, polyester en andere textielsoorten. Deze bloemaccessoires worden vaak in huizen, kantoren en bij andere gelegenheden gebruikt. Heel begrijpelijk, want er kleven enorm veel voordelen aan.

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten

Nieuw

 

De Bevers-bloem

Na meerdere hits, een concertshow en een eigen realityserie, is het nu tijd voor een bloem op naam van John de Bever en Kees Stevens. De Bevers-bloem is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen John, Kees en Qlasse. Het resultaat is een stijlvolle bloem in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Wil je de Bevers-bloem bestellen? Deze kost 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,65 euro).