De beste bloemen bij Qlasse

 

Bloemen in het restaurant

Bloemen in het restaurant zorgen meteen voor een gezellige en levendige sfeer. Belangrijk daarbij is wel dat je de bloemenpracht goed verzorgt en op tijd vervangt. Niemand zit immers te wachten op verwelkte boeketten en slaphangende bladeren.

Met de prachtige zijdebloemen en -planten van Qlasse heb je dit probleem nooit meer. Kies voor een stijlvolle aankleding van je zaak in combinatie met ultiem gemak.

Bespaar tijd en energie met zijdebloemen

Er komt enorm veel kijken bij het runnen van een restaurant. Dat weet jij waarschijnlijk als geen ander. Het is dus heel belangrijk dat je al jouw tijd en energie efficiënt kunt inzetten. Door zijdeplanten en -bloemen in het restaurant te plaatsen, verlos je jezelf van extra werk. Uitgebloeide boeketten weghalen, vazen schoonmaken, steeds nieuwe bloemen bestellen: het is allemaal verleden tijd.

Bij Qlasse bieden we de allerbeste kwaliteit zijdebloemen en -planten. Zo ben je verzekerd van mooie boeketten in je restaurant, zónder het onderhoud. Jij kunt je dus volledig richten op jouw specialiteit: gasten een heerlijke tijd geven.

Fel of pastel, groot of klein: ga voor Qlasse

Bloemen in het restaurant geven kleur aan jouw interieur. Ons assortiment is enorm divers: van felle tinten tot pastelkleuren, en van groot tot klein. Eén ding hebben onze producten daarentegen met elkaar gemeen: ze zijn allemaal duurzaam en onderhoudsvrij. Bovendien zijn de zijdebloemen van Qlasse nauwelijks van echt te onderscheiden. Je zaak krijgt daardoor een natuurlijke en stijlvolle inrichting.

Wij bieden verschillende abonnementsvormen. Hiermee is het mogelijk is om elk kwartaal voor een andere uitstraling te kiezen. Je kunt de zijdeplanten en -bloemen in het restaurant bijvoorbeeld afstemmen op het betreffende seizoen. Ook zijdebloemen in de kleuren van je huisstijl is een optie. Samen brengen we je restaurant optimaal tot bloei.

Hygiënische bloemen in het restaurant

In de horeca is hygiëne uiteraard heel belangrijk. Het is dus van belang dat je restaurant altijd netjes en schoon is. Daarnaast is het essentieel dat de ruimte gezellig en mooi is aangekleed. Zijdebloemen en -planten zijn daarom ideaal.

Echte bloemen verliezen bijvoorbeeld op den duur blaadjes en kunnen onfris gaan ruiken. Bovendien komen hier vaak insecten op af en kan het stuifmeel hooikoortsklachten veroorzaken. Met onze zijdebloemen is dit allemaal niet aan de orde. Oftewel: wel de lusten, maar niet de lasten. Ga voor een prachtige uitstraling en gemak. Kortom, ga voor Qlasse!

MEER QLASSE

 

ONZE ZIJDEBLOEMEN

Zijdebloemen zie je tegenwoordig overal. En dat is ook niet zo gek. Ze zien er prachtig uit, zijn bijna niet van echt te onderscheiden en verwelken niet. Pasteltinten of felle kleuren, het kan allemaal. Hieronder leggen we je alles uit over deze bloemenkunstwerkjes.

Zijdebloemen zijn kunstbloemen die nauwelijks van echte exemplaren te onderscheiden zijn. Ze bestaan uit verschillende materialen zoals zijde, kunststof, polyester en andere textielsoorten. Deze bloemaccessoires worden vaak in huizen, kantoren en bij andere gelegenheden gebruikt. Heel begrijpelijk, want er kleven enorm veel voordelen aan.

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten

Nieuw

 

De Bevers-bloem

Na meerdere hits, een concertshow en een eigen realityserie, is het nu tijd voor een bloem op naam van John de Bever en Kees Stevens. De Bevers-bloem is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen John, Kees en Qlasse. Het resultaat is een stijlvolle bloem in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Wil je de Bevers-bloem bestellen? Deze kost 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,65 euro).