De beste bloemen bij Qlasse

 

Bedrijven aankleden met decoratie

Bedrijven aankleden met decoratie: een must voor het creëren van een fijne werkomgeving. Steeds vaker worden kantoren ingericht met groene planten en catchy accessoires. Dit is belangrijker dan je denkt, want een mooie werkplek werkt inspirerend en motiverend. Met de zijdebloemen van Qlasse vrolijk je binnen no time elke ruimte op.

Een inspirerende werkomgeving

Je bedrijf is de plek waar nieuwe ideeën worden geboren en waar je (potentiële) klanten ontvangt. Een mooie aangeklede ruimte werkt inspirerend en stimuleert de werklust. Werknemers zijn hierdoor bijvoorbeeld eerder geneigd om langer door te werken. Wanneer een bedrijf er aantrekkelijk uitziet, wordt deze ook beter onthouden. Ideaal voor potentiële klanten en bezoekers. Met de zijdebloemen van Qlasse heb je binnen een handomdraai je werkomgeving opgeleukt. Ze creëren sfeer en vereisen weinig onderhoud.

Bedrijven aankleden met decoratie: zijdebloemen

Zijdebloemen staan bekend om hun luxueuze uitstraling. Het zijn uiteraard geen echte bloemen. Maar door het gebruik van hoogwaardige materialen lijken ze net echt. Ook brengen zijdebloemen veel meer voordelen met zich mee dan hun natuurlijke tegenhangers. Zo verwelken ze niet en blijven ze tientallen jaren mooi. Verder hebben deze sfeermakers weinig tot geen onderhoud nodig. Je hoeft de bloemen geen water te geven. Daarnaast laten ze geen blaadjes vallen, waardoor het geheel er netjes bij blijft staan. Lekker praktisch dus! En ideaal om je bedrijf snel en makkelijk te voorzien van een sfeervolle look-and-feel.

Bedrijven aankleden met decoratie: snel en makkelijk een sfeervolle look-and-feel

Tot in de puntjes gestyled

Onze prachtige zijdebloemen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Van rozen tot tulpen en alles daartussenin. Naast zijdebloemen hebben we zijdeplanten, bomen en vazen in ons assortiment. Zo kunnen we alles tot in de puntjes stijlen. De mogelijkheden voor bedrijven zijn eindeloos. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de zijdebloemen af te stemmen op jouw huisstijl. Hou je wel van een beetje variatie? Ga dan voor een van onze Qlasse-abonnementen. Elk kwartaal ontvang je dan andere zijdebloemen. Hiermee heeft je bedrijf altijd een frisse en unieke uitstraling. Kortom, bedrijven aankleden met decoratie? Ga voor zijdebloemen!

Alles voor je zijdeplanten

 

QLASSESSOIRES

Met de accessoires van Qlasse voeg je een mooie finishing touch aan je interieur toe. We bieden niet alleen zijdebloemen- en planten, maar ook allerlei vazen. Hiermee maak je jouw fleurige boeket of groene plant helemaal af. Van toetervazen in felle kleuren tot cilindervazen in hippe printjes. Bij Qlasse is niks te bont! Nog een sfeervol kussen en een kaars erbij en je interieur ziet er klasse uit.

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten

 

Nieuw

 

De Bevers-bloem

Na meerdere hits, een concertshow en een eigen realityserie, is het nu tijd voor een bloem op naam van John de Bever en Kees Stevens. De Bevers-bloem is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen John, Kees en Qlasse. Het resultaat is een stijlvolle bloem in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Wil je de Bevers-bloem bestellen? Deze kost 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,65 euro).