Afscheidsbloemen van zijde

Afscheidsbloemen van zijde? Qlasse beschikt over een ruim assortiment prachtige zijdebloemen die voor de gewenste uitstraling zorgen. In overleg maken we een bloemstuk dat jouw gevoel zo goed mogelijk overbrengt.

Een blijvende herinnering met afscheidsbloemen van zijde

Bloemen zijn enorm krachtig. Ze kunnen troost bieden in moeilijke tijden. Een leegte en kilte een klein beetje opvullen en verwarmen. Mede daarom nemen bloemen vaak een grote rol in bij het afscheid van dierbaren.

Voor naaste familieleden zijn bloemen veelal een herinnering aan een mooi afscheid. Echte bloemen hebben alleen als nadeel dat ze vrij snel verwelken. Deze bloemstukken kunnen daardoor niet lang bewaard worden, terwijl dit soms wel gewenst is. Zijdebloemen zijn daarom een ideaal alternatief. Deze blijven namelijk vele jaren mooi. Ze bieden daardoor een tastbare herinnering die blijvend is.

Meer voordelen van zijdebloemen

De zijdebloemen van Qlasse zijn van de allerhoogste kwaliteit en nauwelijks van echt te onderscheiden. Onze producten hebben vele voordelen ten opzichte van echte bloemen. Dat begint al met het feit dat ze geen water nodig hebben. Heel handig voor nabestaanden; zij zijn immers met compleet andere zaken bezig na het overlijden van een dierbare.

Verder is er bij bloemstukken van zijde nooit sprake van bruine en slaphangende blaadjes. Ook troepjes door uitvallende bladeren, takjes of stuifmeel zijn verleden tijd. Daar hoeft dus niemand naar om te kijken. Dat scheelt.

Afscheidsbloemen van zijde: Qlasse staat voor je klaar

Je kunt veel zeggen met bloemen. Wij vinden het daarom heel belangrijk om jouw emotie en medeleven goed over te brengen. Om je gevoel op de juiste manier te vertalen naar een passend bloemstuk. We besteden daarom ontzettend veel zorg en aandacht aan het maken van zijdeboeketten voor uitvaarten.

Wil je graag een specifiek gevoel uitbeelden? Of juist een bloemstuk samenstellen dat perfect aansluit bij hoe jouw dierbare in elkaar zat? Denk bijvoorbeeld aan een lievelingskleur of favoriete bloemsoort. Bij Qlasse ben je dan aan het goede adres. Wij luisteren naar jouw wensen en staan klaar om een gepast stuk te maken.