Afscheid met bloemen van zijde

Afscheid met bloemen van zijde zorgen voor een blijvende herinnering. Het uitzoeken van een passend afscheidsboeket is in de periode van rouw vaak een lastige keuze. Als zijdebloemen specialist helpen en adviseren we graag met dit lastige vraagstuk.

Waarom kiezen voor zijdebloemen bij een afscheid?

Met de producten uit ons assortiment kun je eindeloos variëren. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende kleuren. Hierdoor kun je altijd iets passends en moois creëren. Verder kun je het hele jaar door kiezen uit seizoensbloemen. En door ons hoogwaardige kwaliteit zijde lijken alle soorten bloemen ook nog eens natuurgetrouw.

Na de afscheidsdienst en in tijden van rouw kun je het boeket een bijzondere plek geven. Zijdebloemen kun je namelijk tot wel 10 jaar lang goed bewaren. Ook zijn ze vrij van allergenen en hebben ze geen water nodig.

Waarom kiezen voor zijdebloemen?

Onze zijdebloemen- en zijdeplanten zijn van hoge kwaliteit zijde gemaakt. Door het gebruik van dit materiaal (-zijde) worden creaties gemaakt die niet van echt zijn te onderscheiden. En doordat ze onderhoudsvrij zijn heb je er geen omkijken naar. Geen kwetsbare bladeren en takken, vuile vazen en viezigheid meer. Daarnaast kun je profiteren van de volgende pluspunten

  • Geen allergische reacties meer;
  • Water of grond zijn niet nodig;
  • Geen troep en verkleuringen.

Afscheid met bloemen van zijde: Qlasse staat voor je klaar

Ons team van specialisten loodst je door dit moeilijke proces heen. Met een voorliefde voor bloemen, planten en natuur zullen zij je ondersteunen. Bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van bloemensoorten, kleuren en vazen.

Neem contact op met één van onze medewerkers. Zij zullen samen met jou een afspraak plannen om de details en wensen te bespreken. Op basis van een kennismakingsgesprek gaan we voor je aan de slag. Onze bloemisten hebben jarenlange ervaring in bloemschikken en ontwikkelen van diverse boeketten. Ook voor jouw dus.