Alles van qlasse

 

Afscheid

Na een overlijden moet je veel regelen, waaronder bloemen: welke bloemen bij een begrafenis? Dit is een begrijpelijk vraagstuk. Als ‘bloemen’-zaak krijgen we vaak de vraag of wij hierin iets kunnen betekenen en adviseren. Zijden bloemenspecialist Qlasse ondersteunt in het maken van de juiste keuzes wanneer het gaat om bloemen voor een afscheid.

Onze hoogwaardige zijdevarianten zijn namelijk geheel anders dan lelijke namaakproducten of plastic bloemen. We faciliteren oprecht in uiterst realistische bloemen bij een begrafenis. Het levensechte karakter is te danken aan onder meer de detaillering en de kwaliteit. Maar waarom nu kiezen voor zijde?

Andere dingen aan je hoofd bij een overlijden


Je staat er misschien niet bij stil, maar bloemen kunnen ongewenst veel aandacht vereisen. Ze hebben allereerst (steeds) voldoende water nodig, anders heb je straks verwelkte exemplaren. Ook vallen er zomaar mooie stukjes uit de bloemen, als ze ergens tegen aankomen. Om die reden moet je met het vervoeren van de bloemen extra goed opletten. Met een overlijden heb je andere dingen aan je hoofd dan deze zaken en taken. Dat begrijpen we en daarom zien we een passend alternatief.

Een blijvende herinnering met afscheidsbloemen van zijde

Bloemen zijn enorm krachtig. Ze kunnen troost bieden in moeilijke tijden. Een leegte en kilte een klein beetje opvullen en verwarmen. Mede daarom nemen bloemen vaak een grote rol in bij het afscheid van dierbaren.

Voor naaste familieleden zijn bloemen veelal een herinnering aan een mooi afscheid. Echte bloemen hebben alleen als nadeel dat ze vrij snel verwelken. Deze bloemstukken kunnen daardoor niet lang bewaard worden, terwijl dit soms wel gewenst is. Zijden bloemen zijn daarom een ideaal alternatief. Deze blijven namelijk vele jaren mooi. Ze bieden daardoor een tastbare herinnering die blijvend is.

Waarom kiezen voor zijden bloemen bij een afscheid?

Met de producten uit ons assortiment kun je eindeloos variëren. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende kleuren. Hierdoor kun je altijd iets passends en moois creëren. Verder kun je het hele jaar door kiezen uit seizoensbloemen. En door ons hoogwaardige kwaliteit zijde lijken alle soorten bloemen ook nog eens natuurgetrouw.

Na de afscheidsdienst en in tijden van rouw kun je het boeket een bijzondere plek geven. Zijden bloemen kun je namelijk tot wel 10 jaar lang goed bewaren. Ook zijn ze vrij van allergenen en hebben ze geen water nodig.

Waarom kiezen voor zijdebloemen?

Onze zijdebloemen- en zijdeplanten zijn van hoge kwaliteit zijde gemaakt. Door het gebruik van dit materiaal (-zijde) worden creaties gemaakt die niet van echt zijn te onderscheiden. En doordat ze onderhoudsvrij zijn heb je er geen omkijken naar. Geen kwetsbare bladeren en takken, vuile vazen en viezigheid meer. Daarnaast kun je profiteren van de volgende pluspunten:

  • Geen allergische reacties meer;
  • Water of grond zijn niet nodig.
  • Geen troep en verkleuringen.

Meer voordelen van zijden bloemen

De zijden bloemen van Qlasse zijn van de allerhoogste kwaliteit en nauwelijks van echt te onderscheiden. Onze producten hebben vele voordelen ten opzichte van echte bloemen. Dat begint al met het feit dat ze geen water nodig hebben. Heel handig voor nabestaanden; zij zijn immers met compleet andere zaken bezig na het overlijden van een dierbare.

Verder is er bij bloemstukken van zijde nooit sprake van bruine en slaphangende blaadjes. Ook troepjes door uitvallende bladeren, takjes of stuifmeel zijn verleden tijd. Daar hoeft dus niemand naar om te kijken. Dat scheelt.

Welke bloemen bij een begrafenis? Prachtige zijden bloemen

Zijden bloemen vormen hierin de oplossing. De zijdebloemen- en zijdeplanten van Qlasse zijn ontwikkeld van hoogwaardige zijde. Dat materiaal zorgt voor fraaie, stijlvolle creaties die dus levensecht ogen. Daarnaast zijn de hoogwaardige producties onderhoudsvrij. Zo hoef je niet bij een overlijden nog te denken aan water voor de bloemen. Verder kunnen zijden bloemen iets meer aan dan kwetsbare bloemen.

Dankzij zijde kun je bovendien uit veel meer verschillende kleuren, stijlen en gevoelens kiezen. Met zijde zijn de bloemen immers het hele jaar door beschikbaar, alle typen en smaken. Zo creëer je via Qlasse een bijpassende uitstraling met prachtige zijden bloemen. En na de plechtigheden kun je de bloemen een bijzondere plek geven. De bloemen blijven zomaar 10 jaar mooi: een tastbare herinnering en herdenking.

Afscheid met bloemen van zijde: Qlasse staat voor je klaar

Ons team van specialisten loodst je door dit moeilijke proces heen. Met een voorliefde voor bloemen, planten en natuur zullen zij je ondersteunen. Bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van bloemensoorten, kleuren en vazen.

Neem contact op met één van onze medewerkers. Zij zullen samen met jou een afspraak plannen om de details te bespreken. Op basis van een kennismakingsgesprek gaan we voor je aan de slag. Onze bloemisten hebben jarenlange ervaring in bloemschikken en ontwikkelen van diverse boeketten. Ook voor jouw dus.

ELKE DAG EEN BEETJE QLASSE

 

ABONNEMENTEN

De zijdebloemen en -planten van Qlasse voegen kleur, stijl en gezelligheid toe aan je interieur. Geniet van een natuurlijke, groene omgeving zónder het onderhoud die echte planten nodig hebben. Ons assortiment bestaat uit zijdebloemen en -planten van de allerhoogste kwaliteit. Daarnaast leveren wij ook bomen en moswanden van zijde. Kies voor een prachtige uitstraling en gemak. Ga voor Qlasse.

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten