De beste bloemen bij Qlasse

 

Afscheid met bloemen van zijde

Neem afscheid met bloemen van zijde en zorg voor een blijvende herinnering. Zijdebloemen kunnen wel zo’n tien jaar mooi blijven. Na de begrafenis kun je het boeket een bijzondere plek geven. Maar welke bloemen moet je nou kiezen? Het uitzoeken van een passend afscheidsboeket is in de periode van rouw vaak een moeilijke keuze. Qlasse helpt je graag met dit lastige vraagstuk.

Waarom kiezen voor zijdebloemen bij een afscheid

Bij Qlasse heb je het hele jaar keuze uit alle soorten bloemen. Je bent dus niet afhankelijk van het seizoen. Hierdoor is de bloem die jij in gedachten had bijna altijd verkrijgbaar. Wel zo fijn, als de overledene een specifieke voorkeur heeft doorgegeven. Onze bloemen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en tot in de details afgewerkt. Doordat ze van zijde zijn, behoeven ze weinig onderhoud. Je hebt niet te maken met bloemblaadjes die loslaten of stelen die afbreken. Ook zijn ze minder kwetsbaar voor weersomstandigheden. Denk aan harde wind of felle zon. Hierdoor heb je er geen omkijken naar. Gelukkig maar, want je hebt tijdens een begrafenis wel wat anders aan je hoofd. Een ander fijn pluspunt is dat zijdebloemen lichter van gewicht zijn. Dit maakt het vervoeren van het boeket een stuk aangenamer. 

Afscheid met bloemen van zijde: Qlasse staat voor je klaar

 

Ons team van specialisten loodst je door de keuzestress heen. We hebben jarenlange ervaring in bloemschikken en het ontwikkelen van diverse boeketten. Voor een passend afscheid met bloemen van zijde, kun je dus bij Qlasse terecht. Neem dan ook gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen samen met jou een afspraak plannen om de details te bespreken. Dit kan bij ons in de winkel, maar we kunnen ook met de Flowertruck naar je toe komen. We komen dan met een groot assortiment aan zijdebloemen en -planten jouw kant op. Op die manier kunnen we samen kijken wat passend is voor de uitvaart.

MEER QLASSE

 

ONZE ZIJDEBLOEMEN

Zijdebloemen zie je tegenwoordig overal. En dat is ook niet zo gek. Ze zien er prachtig uit, zijn bijna niet van echt te onderscheiden en verwelken niet. Pasteltinten of felle kleuren, het kan allemaal. Hieronder leggen we je alles uit over deze bloemenkunstwerkjes.

Zijdebloemen zijn kunstbloemen die nauwelijks van echte exemplaren te onderscheiden zijn. Ze bestaan uit verschillende materialen zoals zijde, kunststof, polyester en andere textielsoorten. Deze bloemaccessoires worden vaak in huizen, kantoren en bij andere gelegenheden gebruikt. Heel begrijpelijk, want er kleven enorm veel voordelen aan.

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten

Nieuw

 

De Bevers-bloem

Na meerdere hits, een concertshow en een eigen realityserie, is het nu tijd voor een bloem op naam van John de Bever en Kees Stevens. De Bevers-bloem is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen John, Kees en Qlasse. Het resultaat is een stijlvolle bloem in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Wil je de Bevers-bloem bestellen? Deze kost 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,65 euro).