Elke dag een beetje Qlasse

 

Abonnementen

Wil je altijd een frisse en sfeervolle uitstraling op je bedrijf? Kies dan voor een van de abonnementen van Qlasse. Zo ben je elk kwartaal verzekerd van nieuwe zijdebloemen en -planten. Haal in de zomer bijvoorbeeld pasteltinten in huis. En omring je in het najaar met boeketten in warme herfstkleuren. Of stem alles af op je eigen huisstijl. Er is van alles mogelijk!

Bij Qlasse is er keuze uit meerdere abonnementen voor de zakelijke markt. Van basis tot extreme luxe. Al onze abonnementsvormen bieden gemak en hygiëne. Er is geen onderhoud nodig, waardoor je zijdebloemen en -planten mooi en schoon blijven. Daarnaast zijn ze allergie- en insectenvrij. Voor welk abonnement ga jij?

Qlasse Exclusive abonnement

Qlasse biedt fraaie abonnementsvormen voor de zakelijke markt. Jullie hebben een mooi bedrijf, wij brengen het tot bloei. Kies voor het Qlasse Exclusive abonnement voor de full-package.

Qlasse Luxury abonnement

Qlasse biedt fraaie abonnementsvormen voor de zakelijke markt. Jullie hebben een mooi bedrijf, wij brengen het tot bloei. Kies voor het Qlasse Luxury abonnement voor een luxe uitstraling.

Qlasse abonnement

Qlasse biedt fraaie abonnementsvormen voor de zakelijke markt. Jullie hebben een mooi bedrijf, wij brengen het tot bloei. Kies voor het Qlasse abonnement.

Nieuw

 

De Bevers-bloem

Na meerdere hits, een concertshow en een eigen realityserie, is het nu tijd voor een bloem op naam van John de Bever en Kees Stevens. De Bevers-bloem is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen John, Kees en Qlasse. Het resultaat is een stijlvolle bloem in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Wil je de Bevers-bloem bestellen? Deze kost 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,65 euro).

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten