De beste bloemen bij Qlasse

 

Aankleding zakelijke feesten

 

Voor de aankleding van zakelijke feesten ben je bij Qlasse aan het juiste adres. Of het nou gaat om een netwerkevenement of het vieren van successen. Als bedrijf wil je dit natuurlijk op een passende en stijlvolle manier doen. Door tijdgebrek schiet dit er nog wel eens bij in. Zijdebloemen en -planten zijn dan een handige oplossing. Qlasse helpt je graag met het creëren van de perfecte sfeer voor jouw bedrijfsfeest.

Aankleding zakelijke feesten: persoonlijk advies en styling

Qlasse verzorgt graag de styling van je zakelijke event. We brengen eerst jouw wensen in kaart. Vervolgens wordt er een creatief concept opgesteld. Geen idee wat je wilt? We adviseren je graag. Bij Qlasse is van alles mogelijk. Door ons brede assortiment kunnen we alles compleet afstijlen. Zo hebben we zijdebloemen, zijdeplanten, bomen, vazen en andere accessoires in allerlei kleuren. Kies bijvoorbeeld voor bloemen in de kleuren van je huisstijl! Zo geef je de decoratie een echt persoonlijk tintje. Of het nu gaat om de styling van een bepaalde ruimte of de gehele feestlocatie. We maken er iets moois van!

Een moderne uitstraling

Onze medewerkers hebben ruime ervaring met de aankleding van zakelijke feesten. Met zijdebloemen kies je voor een moderne uitstraling die weinig onderhoud vereist. We kunnen de locatie ruim van tevoren al aankleden met bloemen en planten. Zo weet je precies wat je kan verwachten. Echte bloemen worden vanwege hun versheid vaak op het laatste moment geleverd. Met onze zijde exemplaren hoef je daar geen rekening mee te houden. Onze bloemen verwelken niet! Ze laten geen blaadjes vallen en krijgen geen bruine randjes. Na afloop kun je ze gewoon bewaren voor een ander feestje. Ideaal toch?

Sfeervolle aankleding zakelijke feesten

De aankleding van zakelijk feesten heeft een grote invloed. Het bepaalt grotendeels de sfeer, zorgt voor meer gezelligheid en geeft een extra beleving. Zakelijke evenementen zijn dé manier om een goed netwerk op te bouwen. Je wilt natuurlijk een goede indruk achterlaten. Door de decoratie uit te besteden kan jij je optimaal concentreren op zakenpartners en collega’s.

 

MEER QLASSE

 

ONZE ZIJDEBLOEMEN

Zijdebloemen zie je tegenwoordig overal. En dat is ook niet zo gek. Ze zien er prachtig uit, zijn bijna niet van echt te onderscheiden en verwelken niet. Pasteltinten of felle kleuren, het kan allemaal. Hieronder leggen we je alles uit over deze bloemenkunstwerkjes.

Zijdebloemen zijn kunstbloemen die nauwelijks van echte exemplaren te onderscheiden zijn. Ze bestaan uit verschillende materialen zoals zijde, kunststof, polyester en andere textielsoorten. Deze bloemaccessoires worden vaak in huizen, kantoren en bij andere gelegenheden gebruikt. Heel begrijpelijk, want er kleven enorm veel voordelen aan.

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten

Nieuw

 

De Bevers-bloem

Na meerdere hits, een concertshow en een eigen realityserie, is het nu tijd voor een bloem op naam van John de Bever en Kees Stevens. De Bevers-bloem is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen John, Kees en Qlasse. Het resultaat is een stijlvolle bloem in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Wil je de Bevers-bloem bestellen? Deze kost 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,65 euro).