De beste bloemen bij Qlasse

 

Aankleding evenement: bloemen van zijde

Op zoek naar bloemen van zijde voor de aankleding van je evenement? Dan ben je bij Qlasse aan het juiste adres! Met onze zijdebloemen maak je van elk evenement een feestje. Vertel ons wanneer het schikt en wij schikken je bloemen.

De juiste sfeer

Zonder bloemen zou elk evenement een sfeerloze bedoening zijn. Bloemen en planten voegen meer sfeer toe en geven een ruimte karakter. Als een locatie mooi is aangekleed, blijven gasten of bezoekers vaak langer hangen. Ideaal wanneer potentiële klanten deel uitmaken van het gezelschap. Of het nou om een beurs of bedrijfsevenement gaat, Qlasse maakt er iets moois van.

De zijdebloemen van Qlasse zijn perfect om jouw evenement een beetje sjeu te geven. Dankzij ons ruime assortiment, kunnen we overal de juiste sfeer creëren. Dit kan in allerlei thema’s, maar bijvoorbeeld ook in de eigen huisstijl. Onze producten zijn er in verschillende kleuren, vormen en maten. Van klein tot groot en van egale tot felle kleuren. Daarnaast zijn alle soorten bloemen het hele jaar door verkrijgbaar. Dit in tegenstelling tot echte bloemen, waarbij je afhankelijk bent van het seizoen. Niet alleen bloemen, maar ook zijdeplanten, bomen, takken, moswanden en vazen behoren tot ons assortiment. Alles om een ruimte van top tot teen aan te kleden.

Een praktische oplossing

De zijdebloemen van Qlasse zijn meer dan alleen mooi. Ze brengen veel voordelen met zich mee. Zo hoef je niet te dealen met blaadjes of stuifmeel dat loslaat. Uiteraard hebben ze geen water nodig. Daarnaast lokken onze producten geen allergische reacties uit. Als kers op de taart zijn zijdebloemen ook nog eens duurzaam. Ze blijven nog jarenlang mooi. Ideaal voor de aankleding van het volgende evenement!

Qlasse aankleding evenement: bloemen van zijde

Bij Qlasse spat de passie van het boeket af. Onze bloemisten gaan dan voor echt maatwerk. Mocht je twijfelen welke zijdebloemen of -planten bij jouw evenement passen. We helpen graag. Voor de aankleding van het evenement, komen we eerst met onze zijdebloemen bij je langs. We laden onze speciale Flowertruck vol met zijdebloemen, -planten en accessoires. Dan kun je gelijk zien welke producten het beste bij de betreffende locatie passen. Kortom, de perfecte aankleding voor je evenement vind je bij Qlasse!

MEER QLASSE

 

ONZE ZIJDEBLOEMEN

Zijdebloemen zie je tegenwoordig overal. En dat is ook niet zo gek. Ze zien er prachtig uit, zijn bijna niet van echt te onderscheiden en verwelken niet. Pasteltinten of felle kleuren, het kan allemaal. Hieronder leggen we je alles uit over deze bloemenkunstwerkjes.

Zijdebloemen zijn kunstbloemen die nauwelijks van echte exemplaren te onderscheiden zijn. Ze bestaan uit verschillende materialen zoals zijde, kunststof, polyester en andere textielsoorten. Deze bloemaccessoires worden vaak in huizen, kantoren en bij andere gelegenheden gebruikt. Heel begrijpelijk, want er kleven enorm veel voordelen aan.

Mensen gelukkig maken, daar draait het om

 

Reviews van onze klanten

 

Nieuw

 

De Bevers-bloem

Na meerdere hits, een concertshow en een eigen realityserie, is het nu tijd voor een bloem op naam van John de Bever en Kees Stevens. De Bevers-bloem is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen John, Kees en Qlasse. Het resultaat is een stijlvolle bloem in een prachtige warme tint. De oranje bloemblaadjes en gouden steeltjes voegen aan elk interieur sfeer en gezelligheid toe. Wil je de Bevers-bloem bestellen? Deze kost 15 euro per stuk, exclusief verzendkosten (7,65 euro).